3 Suisses - VIP
Produse evoMAG.ro

Sculpturi haioase in legume si fructe


40% CADOU la orice carte (click aici...)


In 1997, pictorul Saxton Freymann a auzit ca un editor numit Joost Elffers cauta pe cineva care ar putea sculpta in legume si fructe.

Freymann si-a dorit sa incerce aceasta noua oportunitate si a facut un mic experiment cu cateva fructe si legume. Cu aceasta incercare si-a descoperit un nou talent. Folosind un cutit, Freymann a transformat diferite fructe si legume in fetisoare pline de emotie, dar si in animale amuzante, puse in diferite situatii. Ochii operelor de arta au fost realizati din boabe de piper, guritele din felii de sfecla rosie, iar dintisorii, normal, din boabe de porumb. Freymann a ales sa nu-si complice nici munca, nici rezultatele acesteia, asa ca toate creatiile sale sunt foarte simple, dar cu mesaje extraordinar de puternice. “Culori si formele sunt atât de minunate ca ele ne dau tot ce avem nevoie”, obisnuia sa spuna creatorul.

Coloreaza si invata ghicitori – despre animale, fructe si legume

Creatiile lui Freymann au aparut in How Are You Peeling?: Alimente cu Moods si a fost castigator al unui Premiu National pentru Publicatii. Pe langa multitudinea de premii, Freymann s-a remarcat si in zona cartilor ilustrate pentru copii.

In prezent, Saxton Freymann locuieste in New York si desi este un om care se bucura de mare notorietate si al carui succes este de necontestat si astazi una dintre principalele sale preocupari a ramas simpla si haioasa sculptura in legume si fructe. Si, asa cum vedeti si-n fotografiile de aici, chiar si in paine.

Cum tehnica nu presupune ncio investitie etse un mod foarte placut pentru divertismentul fiecaruia dintre noi. Daca aveti idei de astfel de creatii sau, mai mult, daca sunteti deja creatori de astfel de minuni, va rugam sa ne anuntati pentru a le publica 🙂

Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la newsletter-ul Ticataca. Click aici

Cumpara haine online:

 • declub.ro

 • b-mall.ro

 • Kurtmann.ro • Articole similare:

  1 comentariu pentru “Sculpturi haioase in legume si fructe”

  Postati un comentariu

  Publicitate

  Arhiva ticataca

  Publicitate

  3 Suisses - VIP
  Log in - Copyright ticataca.ro | 2009 | Multumim Wordpress
  SEO SEO Romania Cel mai cuprinzator director romanesc