10 celebrităṭi ṣi 10 dintre cele mai frumoase rochii de mireasă din istorie

0
1059

Nu toate celebrităṭile enumerate de noi au fost inspirate ȋn alegerea  partenerilor de viată dar cu siguranṭă au fost inspirate ȋn alegerea rochilor de mireasă.

1.Kate Middleton a purtat o rochie Alexander McQueen. Ca ṣi nunta regală a Prinṭului William ṣi a Ducesei de Cambridge, rochia de mireasă semnată Sarah Burton (Alexander McQueen) a ocupat prima pagină a ziarelor din ȋntreaga lume.

2.Kate Moss a purtat o rochie de mireasă John Galliano. Croiul lejer, boem, vălul inocent alături de detaliile cu paiete au facut din această rochie o inspiratie pentru multe mirese de pretutindeni.

  1. Grace Kelly a purtat o rochie semnată Helen Rose de la studiourile MGM.

4.Olivia Palermo a purtat 3 piese de la Carolina Herrera, piese ce ȋmpreună au scris istorie in galeria celor mai frumoase rochii de mireasă.

  1. Solange Knowels a purtat o rochie semnată Kenzo. Este una dintre cele mai complimentate rochii de mireasă ale ultimilor ani.
  2. Gwen Stefani a purtat o rochie din mătase roz semnată John Galliano. Povestea de dragoste dintre Gwen Stefani ṣi Gavin Rossdale s-a ȋncheiat ȋnsă rochia demireasă va rămâne ȋn istorie pentru totdeauna.

7.Katie Holmes  a purtat o rochie de mireasă Giorgio Armani  incrustată cu cristale Swarovski ṣi straturi de dantelă de Valenciennes. Se zvoneṣte că a costat 50.000 de dolari ṣi că s-a lucrat la ea timp de 350 de ore.

8.Hillary Duff a purtat o rochie de mireasă stil sirenă creată de Vera Wang.

  1. Chrissy Teigen a purtat nu una ci 3 outfituri ȋn ziua nunṭii sale, toate 3 fiind creaṭii Vera Wang. Una dintre cele mai frumoase rochii din istorie a fost rochia cu fustă de tul, amplă si fără bretele.

10. Angelina Jolie a purtat una dintre cele mai frumoase rochii de mireasă din istorie semnată Donattela Versace, iar faptul ca voalul a fost ornat cu desenele copiilor săi a impresionat la fel de mult ca frumuseṭea rochiei.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici