4 obiecte vestimentare care arată bine în poze

0
630

Trăim în lumea Instagramului și toată lumea își dorește să aibă poze cât mai frumoase și cât mai atractive. Dacă și tu ai această pasiune, acest articol este pentru tine! Mai jos, am realizat o listă cu anumite haine care dau bine în poze și te ajută să arăți mai bine. Citește în continuare și descoperă care sunt acestea:

  • Bluza cu umerii goi

Pe lângă faptul că astfel de piese vestimentare sunt la modă în acest moment, ele te ajută să arăți mai bine în poze. Zona umerilor și cea a pieptului sunt unele dintre cele mai atractive la o femeie. Acestea ne duc cu gândul la fragilitate, delicatețe, grație, feminitate, senzualitate, mai precis, tot ce ar vrea o femeie să inspire. Poartă astfel de haine atunci când îți faci poze și sigur vei obține ceva frumos, demn de admirație.

  • Sacoul

Un model cambrat îți va accentua silueta și îți va adăuga un plus de prestanță. Poartă un sacou atunci când vrei să inspiri siguranță, putere, seriozitate și profesionalism într-o poză. La fel de bine va arăta în poze și un sacou purtat alături de o rochie sau o fustă romantică.

ASOS Premium Tailored Suit in Forest Green

  • Cămasa

Aceste obiecte vestimentare arată foarte bine în poze dacă au un croi de inspirație bărbătească. Îți vor accentua frumos silueta, făcând gâtul și mâinile să pară mai lungi. Lasă primii doi nasturi din zona gâtului descheiați. Acesta este modul ideal de purtare a cămășii, nici prea sobru, dar nici indecent.

white shirt w/ jeans & blush loafers | sezane

  • Fusta midi

Acest tip de fustă se potrivește oricărui tip de siluetă și avantajează pe oricine, fie că ai picioare lungi sau scurte, fie că ai o talie de invidiat sau nu. Fusta midi ascunde kilogramele în plus, șoldurile prea late, picioarele prea groase sau prea scurte. Fusta midi alungește silueta, dă un plus de eleganță, feminitate și grație. Este potrivită pentru serviciu, o întâlnire romantică sau o ieșire în oraș cu prietenii. Fusta midi arăta bine în poze, indiferent de unghiul în care a fost făcută poza. Prin urmare, dacă vrei să mergi la sigur atunci când faci poze, optează pentru o fustă midi. Aceasta te va scuti cu siguranță de multe bătăi de cap.

Retro High Waist Midi Skirt

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici