5 produse de machiaj ieftine și bune

0
470

Așa cum v-am obișnuit deja, astăzi am creat o listă cu 5 produse ieftine și bune. Ca să arăți frumoasă nu este nevoie să cheltui o avere pe diferite produse de machiaj pentru că există și variante mai accesibile ca preț care fac o treabă minunată. Prin urmare, dacă ești pasionată de machiaj și vrei să găsești produse ieftine și bune, te invit să decoperi lista de mai jos:

1. Maybelline Great Lash Mascara

Această mascara alungește genele atât de bine încât oamenii din jurul tău ar putea crede că ți-ai pus extensii. Culoarea este una intensă, formula este ușoară și nu lipește genele între ele, chiar dacă aplici mai multe straturi. Prețul este unul foarte bun așa că trebuie neapărat să încerci acest produs.

<p>Maybelline Great Lash Mascara&nbsp;</p>

2. Cerave Unscented Foaming Cleanser

Un gel de curățare potrivit pentru toate tipurile de piele. Curăță foarte bine machiajul, mizeria, sebumul și nu usucă pielea. Vine într-un ambalaj cu pompiță și este foarte ușor de utilizat. Prețul, din nou, este unul accesibil.

<p>Cerave Unscented Foaming Cleanser&nbsp;</p>

3. Revlon Ultra HD Matte Lipcolor

Un ruj extraordinar de rezistent, cu o textură foarte ușoară. Rezistă pe parcursul întregii zile, are un aplicator foarte eficient și este foarte pigmentat. Toate aceste caracteristici se regăsesc într-un ruj lichid mat la un preț accesibil oricui.

<p>Revlon Ultra HD Matte Lipcolor&nbsp;</p>

4. L’Oreal Paris True Match Super-Blendable Makeup

Un fond de ten disponibil în 33 de nuanțe. Sună bine, nu-i așa? Este imposibil să nu îți găsești nuanța potrivită, indiferent de tenul pe care l-ai avea. Are o formulă ușoară, care se așează foarte natural pe piele. Poate fi aplicat în straturi, în fucție de gradul de acoperire pe care vrei să îl obții.

<p>L'Oreal Paris True Match Super-Blendable Makeup&nbsp;</p>

5. Garnier SkinActive Micellar Cleansing Water 

După atâtea produse de machiaj avem nevoie și de o apă micelară, nu-i așa? Ei bine, cel mai bun produs din această categorie, privind raportul preț-calitate, este apa micelară de la Garnier. Curăță machiajul și mizeria de pe ten fără să îl usuce și nu necesită clătire. Este disponibilă în mai multe game, se găsește și în doze mai mari, dar indiferent de varianta pe care o alegi, sigur vei fi impresionată.

<p>Garnier SkinActive Micellar Cleansing Water&nbsp;</p>

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici