8 activități pe care le poți face dacă rămâi acasă în vacanță

0
1756

Din diverse motive anul acesta nu vei pleca, din păcate, nicăieri în vacanţă. Fie că nu ai destul buget, fie că nu ai cu cine să mergi sau nu ai mai găsit locuri disponibile unde îţi doreai să ajungi. Nu e nimic, nu strică un concediu pe care să îl petreci acasă, te poţi relaxa oricum şi te poţi bucura de zilele libere din plin. Cum asta? Ştim că te-ai săturat de atâta facebook şi ştiri de la televizor mai ales că în perioada vacanțelor numai poze și știri despre asta vezi. Aşadar, ne-am gândit să te ajutăm cu 10 idei despre ceea ce poţi face în vacanţa aceasta.

1.Uite-te la filme sau seriale

În funcție de ce gen preferi descarcă filme sau seriale și petrece serile și dimineațile ploioase în pat la căldură. Astfel de vei  relaxa deoarece îți vei ține mintea ocupată cu ceva ce îi place să vadă.

2.Apucă-te de citit

Nici nu știi cum trece timpul atunci când citești. Poți citi acasă, în parc sau la bibliotecă unde poți întâlni și alți oameni. Cu ocazia asta îți poți face și noi prieteni.

3.Organizează seri de distracție cu prietenii

Cu siguranță ai câțiva prieteni care nici ei nu au plecat în vacanță, cel puțin în perioadă în care ai tu concediu. Așa că nu mai sta pe gânduri și cheamă-i la tine pentru a va distra; vă uitați la filme, jucați jocuri de activitate, dansați etc.

4.Aleargă sau mergi la sală

Alergatul în parc nu costă nimic iar mersul la sală nu costă o avere. Cât timp ai vacanța poți încerca să mergi la o sală unde să faci de exemplu zumba sau pilates.

5.Plimbă-te prin parc

Plimbările prin parc nu fac decât să ne relaxeze de fiecare dată. Îți poți lua și o carte cu tine.

6.Mergi la muzeu, la teatru și la cinema

Cui nu îi place să vadă actorii față în față atunci când vede o piesă de teatru. Sau poate te atrage ideea muzeelor. Orice ar fi interesează-te pe internet unde poți merge.

7.Organizează plimbări cu bicicleta sau cu rolele

Fie că ieși singură sau cu prietenii, fie că știi sau nu să mergi pe bicicletă sau pe role, ar fi o distracție pe care nu trebuie să o ratezi.

8.Înscrie-te ca volunar la un ONG

Există ogramadă de ONG-uri care așteaptă voluntari care să îi ajute, fie că este vorba despre copii sau despre vârstnici. Te poți implica și tu, în plus face bine și la CV.

 

Toate activitățile de mai sus nu sunt foarte costisitoare și sunt accesibile oricui. Nu trebuie decât să alegi ceea ce îți place pentru a te distra și relaxa.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici