Află ce pantofi ți se potrivesc în funcție de forma piciorului!

0
387

Este foarte important să purtăm pantofi care se potrivesc piciorului nostru, pentru a nu fi nevoite să suportăm dureri și disconfort cauzate de pantofi incomozi. Pantofii sunt la fel de importanți ca hainele, având în vedere că petrecem câteva ore bune încălțate în fiecare zi.

Prin urmare, descoperă mai jos ce tip de pantofi să alegi, în funcție de forma piciorului tău:

  • Picioare cu talpa lată

Dacă ai un astfel de picior, atunci sigur știi că ai nevoie de pantofi care să îi permită piciorului tău să se miște în voie, fără să fie strâns în zona degetelor. Pantofii cu vârful mai ascuțit nu au ce căuta în colecția ta, oricât de mult ți-ar plăcea acel model. Pantofii cu vârful ușor pătrățos sunt mult mai potriviți pentru tine.

În ceea ce privește lunile de vară, nu trebuie să îți faci griji. Există pe piață o mulțime de sandale din care poți alege modelul potrivit pentru piciorul tău, fie el și unul cu talpa lată.

Din păcate, situația se schimbă atunci când vremea se răcește și ești nevoită să porți pantofi care să îți protejeze piciorul de frig și ploi. Recomandarea noastră este să optezi pentru ghete cu șiret. Acestea îți vor permite să îți strângi încălțămintea pe picior, exact atât cât vei avea nevoie. De asemenea, pentru sezonul rece, te poți orienta către o pereche de UGG-uri. Este adevărat că nu sunt tocmai cele mai elegante ghete, dar acestea sunt o variantă foarte confortabilă și călduroasă totodată.

Mocassins houppes plate-forme

  • Picioare cu talpa subțire

Dacă ai o astfel de formă a piciorului, atunci ești o norocoasă. Poți alege orice model de pantofi îți dorești. Balerinii și pantofii stilettos vor arăta minunat în picioarele tale.

We love a good pop of color (especially paired with such a FAB print!) | Rue

  • Picioare cu talpa plată

Dacă ai un astfel de picior, atunci va trebui să eviți tocurile sau pantofii cu tocul foarte înalt. În cazul tău, este nevoie de stabilitate, iar pantofii fără toc și balerinii sunt exact ceea ce ai nevoie.  Orice încălțăminte care îți va arcui prea mult piciorul îți va produce numai disconfort și vei pune mare presiune pe genunchi și glezne încercând să îi porți. Este adevărat că pantofii cu toc au un aer aparte, dar nu merită suferința, mai ales că există o mulțime de pantofi fără toc extrem de frumoși.

Dolce Vita Gav

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici