BRĂȚĂRI INEDITE PENTRU BĂRBAȚI ADEVĂRAȚI

0
107

La fel ca și femeile, bărbații au dreptul să poarte ceea ce le face plăcere: brățări din piele, brățări cu mărgele colorate din plastic sau lemn, brățări sub formă de șirag, brățări împletite cu o piatră semiprețioasă sau mai multe, brățări cu motive geometrice, cu accesorii sau bile metalice, brățări din lemn, cu ținte. Depinde doar de ceea ce îi personalizează. Este de apreciat faptul că unii bărbați au curaj să poarte chiar și brățări puțin ieșite din comun. E adevărat că bărbații adevărați poartă ce brățări vor ei și își accesorizează hainele după bunul plac.
În prezent, tendința este mai mult spre handmade, ceea ce este un lucru bun, ne îndreptăm mai mult spre original. În general articolele handmade sunt cea mai simplă și cea mai ieftină metodă de a purta lucruri care să te facă unic.
Cu siguranță s-a depășit spiritul acela medieval în care bijuteriile reprezentau o metodă de identificare a poziției în ierarhia socială. Azi, femei sau bărbați, ne permitem să purtăm bijuterii pentru că ne plac, pentru că ne reprezintă, pentru că ne ajută să definim un stil sau sunt declarații de apartenență la un anumit grup. Apreciem tot mai mult creativitate și ne dorim lucruri frumoase care să ne facă să ne simțim bine. Măcar bijuteriile pe care le porți să te facă să zâmbești!
De ce un bărbat trebuie să poarte doar brățări din aur, inox sau piele? Ei au dreptul să poarte și alt tip de brățări dacă se identifică cu un anumit gen. Părerile sunt împărțite și când vine vorba de cercei. Dar, știați că istoria spune ca acest tip de bijuterii au fost purtate prima și prima dată de bărbați, și anume soldații din Persia?
Suntem liberi să ne formăm propriul stil atâta timp cât nu deranjăm pe cei din jur. Fiecare are dreptul să poarte ce vrea. Poate că tu ești cel care nu poartă ce trebuie. Nu uita că brățările din argint și-au cam pierdut popularitatea iar noile tedințe sunt brățările cu modele creative. La putere sunt acum brățările cu simbolistică puternică(kabala, shambala) sau cele late din piele. Poate că-ți plac și ție, dar n-ai curaj să le porți pentru că-ți ascunzi slăbiciunile în spatele lucrurilor care, după părerea ta, te fac să pari mai puternic. Ar trebui să fii suficient de deschis la minte și să porți ceea ce ți se potrivește fără să te lași influențat de ceilalți!
Simbolistica și unicitatea unui obiect sunt foarte importante. De exemplu, brățările cu nod celtic sunt un simbol al eternității. Ele reprezintă voința și puterea infinită de a nu te opri până nu-ți îndeplinești un vis – chiar și atunci când pornești pe un „drum” mai dificil și ai nevoie să-ți reamintești de fiecare dată că visele nu trebuie să se termine pană nu prind viață.
Să nu uităm că în trend sunt combinațiile de tot felul. Nu mai purtăm brățări simple din sfoară împletită, avem tot felul de accesorii împletite în ele. Se poartă pielea asociată cu metal cât și brățările colorate.
Ține minte că dacă un bărbat are pe mână o brățară portocalie, de exemplu, nu-l face mai puțin bărbat. E tocmai invers. Doar bărbații puternici au curajul să le poarte. Masculinitatea nu stă în culoare sau materiale, în ținte sau cranii. Un bărbat rămâne bărbat și când poartă o brățară handmade cu swarovski pentru că masculinitatea e în el, în atitudinea lui, nu pe mână. Accesoriile doar îl fac unic, nu-l transformă.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici