Ce cadou pot face de casă nouă?

1056

Prietena ta tocmai ce s-a mutat în casă nouă şi te-a invitat şi pe tine să îţi arate casa. Desigur că şi tu te bucuri alături de ea dar aşa cum este tradiţia trebuie să îi iei şi un cadou de casă nouă. Se spune că acest cadou reprezintă sprijinul acordat persoanei respective şi poate fi un obiect ce se poate pune în casa fiind decorativ sau util. Poţi alege din următoarele 10 cadouri:

1. Urări personalizate de casă nouă

Pot fi sub formă de diplomă sau orice ţi se pare interesat şi se poate pune în casă. În timp acesta poate avea o valoare foarte mare, aducandu-şi aminte de acest moment.

2. Decoraţiuni

Orice se poate pune prin casă şi te poate încanta vizual: fântână decorativă, pietricele decorative sau lumânări parfumate.

3. Cadouri feng shui

În acest caz obiectele au câte o poveste şi sunt folosite pentru a ajuta starea de bine a persoanei în cauză. Alege un astfel de cadou, de exemplu o ramă sau o statuie pentru armonia casei, mai ales dacă prietena ta este orientată spre aşa ceva.

4. Ramă foto

Ramele pentru fotografii au o utilitate atunci când vine vorba de o casă nouă. Momentele fericite sau în familie arată altfel într-o ramă deosebită.

5. Veioză

Există multe tipuri de veioze în funcţie de culoare, design şi utilitate. Alege una potrivită pentru gustul prietenei tale.

6. Vază

Cu siguranţă de acest cadou ai mai auzit şi în alte cazuri dar ca să ieşi puţin din tipare alege să îi iei o vază pictată hand made. Va avea o mai mare valoare sentimentală.

7. Seturi pentru bucătărie

Îi poţi lua un set de pahare sau de farfurii, dar alege să nu fie unul clasic şi fără modele.

8. Ceas de perete

Orice casă are un ceas de perete dar nu trebuie să fie un oarecare ceas, contează foarte mult designul acestuia.

9. Electrocasnice mici

Storcator de fructe, blender sau mixer poate fi cadoul potrivit de casă noua daca vrei să îi iei electrocasnice.

10. Accesorii pentru baie

Poţi alege un suport de periuţe de dinţi sau chiar o etajeră. Sunt multe etajere din plastic ce pot fi făcute cadou.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici