Ce costum de baie să porți în funcție de forma corpului

0
405

Chiar dacă mai este numai o lună calendaristică de vară, există persoane care merg la mare și în septembrie așa că un astfel de articol ar putea să fie util multor femei. Știm cu toții că siluetele noastre sunt diferite, acestea având alte forme, de la clepsidră la pară.

Poate nu ai acordat atenție până acum, dar există costume de baie potrivite fiecărui tip de corp în parte. Asta înseamnă că un costum de baie pe care l-ai văzut într-o revistă sau chiar la una dintre prietenele tale și arăta extraordinar de frumos nu va arăta la fel și când îl îmbraci tu.

Mai jos, am pregătit o listă de costume de baie potrivite pentru fiecare corp în parte. Citește în continuare și descoperă ce tip de costum se potrivește siluetei tale:

  • Ce costum de baie să porți dacă ai umerii lați

Ești complexată de faptul că ai umerii lați și nu simți în largul tău atunci când mergi la plajă? Poate că nu ai încercat costumul de baie potrivit. În astfel de cazuri, specialiștii recomandă costumele de baie care se leagă în jurul gâtului. Un astfel de model îți va oferi volum în zona bustului și îți va face umerii să pară mai mici.

Asos glasses (here!)/ Missguided swimsuit God morgon babes! Jetlagen ger sig inte riktigt ännu, vaknade vid 5.20 imorse och fick lite jobb gjort innan jag gick på en promenad. Håller på och försöker k

  • Ce costum de baie să porți dacă ai un bust voluminos

Oricine îți dorește un bust generos, dar atunci când mergi la plajă ai nevoie de un costum de baie care să îți ofere susținerea potrivită și să îți acopere formele. Dacă ai un astfel de corp, ai nevoie de un costum de baie confecționat dintrun material care să îți ofere confortul necesar. Un model de bikini potrivit ar fi cel care are și cupe de susținere.

2pcs Purplish Tribal Print Plus Size Swimsuit

  • Ce costum de baie să porți atunci când nu ai abdomenul plat

Nu ai reușit încă să ai corpul de vară mult visat? Nicio problemă! Pentru asta există costume de baie care să te ajute să ascunzi colăceii. Cel mai potrivit costum de baie pentru tine va fi cel care îți acoperă burta, fie că este vorba despre un costum de baie întreg, fie că vorbim despre un slip cu talie înaltă.

Beach

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici