Ce înseamnă stilul smart casual și ce presupune acesta

0
943

Atunci când vine vorba despre serviciu și afaceri, ținuta unei femei este foarte importantă. Prima impresie contează, iar hainele sunt primele pe care le observăm atunci când întâlnim o persoană. Foarte multe femei se îmbracă nepotrivit atunci când merg undeva și asta tocmai pentru că nu realizează cât de important este dress code-ul și nu țin cont de el. Mai există și cazul în care anumite femei nu fac diferența între casual, business casual și smart casual. Tocmai pentru ca aceste lucruri să nu mai fie o problemă pentru multe dintre voi, ne-am gândit să vă venim în ajutor cu acest articol legat de stilul smart casual. Prin urmare, dacă vrei să afli mai multe despre acest subiect, te invit să citești în continuare acest articol!

  • Pantaloni conici

Stilul smart casual este impus de marile companii. Nu ai de ce să porți un astfel de outfit atunci când ieși în oraș, asta dacă nu vrei să dai impresia că mergi la serviciu. Stilul smart casual se referă la ținutele comode, dar office în același timp. Și cum poți obține o astfel de ținută dacă nu cu ajutorul unor pantaloni conici și comozi? Chiar dacă iubim blugii, trebuie să recunoaștem că poate deveni destul de incomod să porți blugi ore în șir în timp ce stai la birou. O pereche de pantaloni este o variantă mult mai bună și tocmai potrivită stilului smart casual.

Button Detail Suit Cigarette Pants Grey | Missguided Australia

  • Cămăși lejere

Pentru a crea un outfit smart casual, cea mai simplă variantă este cea în care alegi să porți o cămașă în partea de sus. Cămășile sunt exact piese de rezistență a acestui stil, iar dacă porți o cămașă în partea superioară a corpului, în partea de jos nici nu mai trebuie să îți faci griji. Poți completa ținuta cu un sacou, iar o pereche de blugi poate fi trecută cu vederea în acest caz. Ai grijă însă ca blugii să aibă un model simplu și decent.

40 Smart Casual Outfits to Beat Every Fancy Look

  • Fuste și rochii

O altă opținue ideală pentru stilul smart casual sunt rochiile și fustele. Regula în ceea ce privește aceste piese vestimentare este ca lungimea să treacă peste genunchi.

Гид по моде

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici