Ce machiaj să încerci toamna aceasta

0
126

Pentru anumite femei, machiajul reprezintă un instrument prin care își pun în valoare frumusețea, iar pentru altele, produsele de machiaj și realizarea acestuia sunt un mod de relaxare și desfătare. Dar oricare ar fi motivul pentru care folosești machiajul, trebuie neapărat să încerci noile tendințe. Marile case de modă au adus în atenția noastră machiajul istoric și, cu siguranță, te va inspira și pe tine.

Prin urmare, dacă vrei să afli care sunt tendințele in machiaj din această toamnă, te invit să citești în continuare:

 • Stilul Cleopatrei

Acest tip de machiaj se bazează în principal pe clasicele linii de tuș. Bineînțeles, machiajul nu este unul atât de simplu, ci se dorește obținerea unui look mai dramatic și mai interesant. După ce ai trasat codițele de tuș așa cum obișnuiai în mod normal, adaugă o linie asemănătoare în pliul pleoapei, dar fără să ajungi până în colțul exterior al ochiului. Rezultatul final ar trebui să fie un machiaj simplu și de efect totodată, dar care să poată fi purtat pe stradă într-o zi obișnuită. Imaginea următoare te va ajuta să înțelegi mai bine despre ce este vorba:

Maquillaje de egipcia                                                                                         More

 • Linii duble

Codițele duble de tuș, nu numai că sunt la modă în această toamnă, dar te și ajută să obții efectul de ochi migdalați. Forma ochilor migdalați este ideală pentru că permite realizarea mai multor tipuri de machiaj. În cazul în care ochii tăi sunt mici ori prea rotunzi, aceste codițe duble ți se potrivesc de minune. Privește imaginea următoare și vezi cât de bine arată:

Codițe duble

 • Tonuri aurii

Am observat deja că liniile de tuș sunt în prim-plan în machiajul toamnei 2018, dar clasicul a fost reinventat. Prin urmare, pe lângă simplul și elegantul tuș negru se adaugă tonurii aurii, specifice toamnei. Fie că vorbim de fard, fie că vorbim de tuș, acestea sunt în trend. Pentru un machiaj simplu, de zi, îți recomand să nu exagerezi cu fardurile aurii, mai ales dacă sunt strălucitoare. În schimb, pentru un machiaj de efect și suficient de simplu pentru a putea fi purtat zi de zi, optează pentru linii de tuș auriu. Acestea te vor ajuta să obții ceva deosebit și fără prea mult efort.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici