Ce pantofi să porti cu blugii strânși pe picioare

0
322

Pentru că vara se apropie cu pași repezi, apr și schimbările în garderoba noastră. Trebuie să ne pregătim pentru zilele toride care au să vină și, avem nevoie și de pantofi noi, nu doar de haine. Dacă încă nu ți-ai completat colecția de încălțăminte pentru vară, te invit să citești acest articol. mai jos vei afla care sunt tipurile de pantofi pe care ar merita să dai bani vara aceasta. Știm cu toții că blugii skinny sunt cei mai preferați și nu lipsesc din garderoba nici unei femei, așa că ai nevoie de încălțăminte pe măsură. Prin urmare, iată care sunt modelele de pantofi pe care îi poți purta în această vară alături de pantalonii skinny:

  • Pantofii cu aer masculin

Astfel de pantofi bărbătești, fie că vorbim despre pantofi în sine, fie că vorbim despre sandale, completează perfect o ținută simplă formată dintr-o pereche de blugi skinny și un tricou sau o cămașă simplă. Sandalele care au catarame de mari dimensiuni, ar putea să fie accesoriul perfect pentru o ținută simplă de vară. Și pantofii stil oxford se încadrează în această categorie și sunt tocami potriviți pentru ținutele de birou. Pentru că este vară, poți opta pentru modele în culori pastelate, cum este rozul pudră sau bejul. Acești pantofi sunt foarte comozi și adaugă bun gust ținutei.

  • Pantofii din pânză

Fie că alegi o pereche de Converși, fie că alegi o simplă pereche de teniși din pânză, aceștia sunt perfecți pentru ținutele de vară atunci când alegi să porți blugi skinny. Pantofii din pânză sunt extrem de confortabili, iar plusul lor este că piciorul poate să respire în voie. Pantofii din pânză sunt un must-have al verii, așa că trebuie neapărat să îți cumperi și tu măcar o pereche. Găsești foarte multe modele de astfel de încălțări și la prețuri destul de mici. Magazinele de tipul H&M au tot timpul astfel de teniși din pânză cu diferite modele, de la cele mai jucăușe până la cele mai feminine, așa că ai de unde alege. Tenișii din pânză pot fi purtați chiar și la birou, alături de o pereche de pantalony skinny și o cămașă, dar și la o simplă ieșire în oraș. Prin urmare, sunt foarte versatili și merg într-o mulțime de combinații.

Red, white and cute! Turn up your style this summer with America's favorite shoe turned slip-on!

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici