CE ROCHII DE MIREASĂ SE POARTĂ ANUL ACESTA?

0
156

 

Anul acesta designerii de modă propun îndrăzneală și vin cu multe idei creative pentru cea mai frumoasă rochie din viața unei femei. Fiecare mireasă își dorește ca în ziua nunții sale să radieze de frumusețe și bucurie. Să fie prințesa la care visa de mică, când își imagina o rochie vaporoasă diafană care o făcea să se simtă în culmea fericirii.
Iată câteva idei depre noile tendințe în materie de rochii de mireasă!
Rochia de mireasă cu capă/bolero/poncho
Aceasta este potrivită mai ales în cazul în care nu poți voal. Este o alegere modernă iar rochia este una simplă, clasică și simplă, prin renunțarea la capă/bolero/poncho.
Cum anul acesta se poartă dantela și broderia poți opta pentru o capă care să aibă unul dintre aceste elemente, mai ales dacă rochia de mireasă este una clasică.
Rochia de mireasă cu decolteu
Rochia de mireasă cu decolteu a fost dintodeauna la modă și se pare că se păstrează în trend. Acest gen de rochie de mireasă este mai degrabă preferat de femeile cu un bust proeminent, ceva mai îndrăznețe care nu se tem să-și arate frumusețea cu care au fost înzestrate.
Rochia de mireasă vaporoasă de poveste
Această rochie este confecționată din materiale fluide și este ideală pentru nunțile făcute în natură sau de ce nu? chiar la malul mării. Designerii ne propun o rochie diafană din materiale ușoare, care cad lejer și dau acel aer de poveste.
Rochia de mireasă cu trenă
De cele mai multe ori, miresele nu-și pot imagina rochia de mireasă fără trenă. Acestea consideră că este unicul model se încadrează decorului și oferă un aer de regalitate viitoarei mirese. Dacă acesta este și visul tău, fii inspirată și alege o trenă relaționată cu rochia, pentru a fi lejeră și comodă și a te simți bine la cea mai frumoasă zi din viața ta.
Rochia de mireasă prințesă
Nici anul acesta, designerii nu renunță la rochia de mireasă tip prințesă. Aceasta este o combinație între clasic și modern, trebuie neapărat să aibă corset și o fustă amplă, asemenea unei prințese adevărate.
Rochia de mireasă cu materiale vaporoase
Se mai poartă rochia de mireasă cu volane așezate în straturi, se folosește geometria, iar prezența materialelor vaporoase și ușoare este necesară.
Rochia de mireasă poate fi confecționată din diverse materiale precum organza, mătase, dantelă, satin sau materiale stretch. După preferințe se mai pot folosi și perle, pietre prețioase sau semiprețioase.

Rochia de mireasă ideală este cea în care te simți cel mai bine și care te face să te simți…..mireasă. Nu-i așa?

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici