Ce rochii se poartă în această vară

0
235

Chiar dacă este cald afară, asta nu înseamnă că trebuie să porți aceleași haine simple și banale care te feresc de razele fierbinți ale soarelui. Există foarte multe piese vestimentare potrivite pentru vară, așa că ai de unde alege. Pentru a descoperi care sunt cele mai moderne rochii pe care le poți purta vara aceasta, dar și în anii următori, te invit să citești următoarele rânduri:

  • Rochiile cu imprimeuri florale

Ce poate fi mai potrivit pentru o zi călduroasă de vară dacă nu o rochie vaporoasă cu imprimeu floral? O astfel de rochie te scapă de orice bătaie de cap atunci când vrei să ieși din casă, fie că trebuie să mergi la serviciu, fie că este vorba despre o întâlnire romantică sau una cu fetele. Magazinele sunt pline de astfel de rochii, așa că sigur vei găsi ceva pe gustul tău. Rochia cu imprimeu floral este un must-have al acestei veri, dar nu numai. Rochiile cum imprimeu floral sunt o piesă clasică din garderoba de vară a unei femei, așa că sigur o vei purta și în anii următori. Investește într-o rochie cu imprimeu floral și bucură-te de senzația de confort pe care aceasta ți-o va oferi.

Pin for Later: 19 Flattering Summer Outfits For Girls With Big Breasts A Floral Dress With Bell Sleeves

  • Rochiile cu umerii goi

Aceste rochii te fac să arăți mai senzuală, mai elegantă, mai feminină, exact așa cum ar trebui să fie o femeie. Rochiile cu umerii goi, pe lângă faptul că te ajută să reziști într-o zi fierbinte de vară, îți dau posibilitatea să te plimbi în voie prin soare, fără să te îngrijorezi că vei căpăta urme inestetice de bronz, așa cum se întâmplă în cazul unui top cu bretele. Mai mult decât atât, umerii goi îți vor da acel aer romantic și suficient de sexy pentru ca iubitul tău să fie încântat atunci când aveți o întâlnire.

Белое кружевное платье с открытыми плечами

  • Rochiile de tip poncho

Aceste piese vestimentare sunt unele dintre cele mai confortabile din câte există. Le poți purta atât la plajă, cât și pe stradă. Sunt perfecte pentru vară, având în vedere croiala și materialul foarte lejere. Ai grijă, totuși, ca atunci când ieși pe stradă să alegi un model destul de opac și cu o lungime decentă. Dacă la plajă este în regulă să porți piese mai transparente, pe stradă, situația se schimbă.

bir kiz bir ana muhtelif yazılar anne çocuk yemek moda gebze hayat

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici