Ce să NU faci niciodată când mergi la sala de fitness

0
179

Indiferent de anotimp sala de fitness rămâne un loc în care mergem pentru a arăta mai bine. Iarna este anotimpul în care sala este frecventată de cât mai multe persoane şi asta pentru a-şi modela corpul pentru vara ce va urma.

Dacă până acum nu ai mai fost la sală iar acum te tentează acest lucru, fie că vrei să slăbeşti sau să îţi tonifici corpul, trebuie să ştii că există anumite lucruri pe care nu ar fi bine să le faci în timpul pe care îl petreci acolo. Aceste lucruri sunt dăunătoare pentru tine dar şi pentru celelalte persoane care se antrenează în sala de fitness. Iată care ar fi acele lucruri.

Nu întârzia la antrenamentele de grup

Dacă ai ales să mergi la zumba, pilates, kangoo jumps sau orice alt sport, este important să fii punctuală. Vei deranja toată sala dar va fi şi în dezavantajul tău pentru că vei pierde din oră plus că din cauza întârzierii nu te mai poţi concentra.

Nu îi deranja pe ceilalţi cu muzica tare

Dacă te relaxează să asculţi muzica ta preferată atunci când mergi la sala, alege să foloseşti căşti din care doar tu să auzi melodiie.

Pune de fiecare dată echipamentele la loc

Dacă te foloseşti de un echipament asigură-te că îl laşi de unde l-ai luat. Altfel rişti să fii arătată cu degetul sau să ţi se atragă atenţia de către personalul sălii.

Nu da sfaturi în locul instructorului

Dacă vezi pe cineva nou la sală nu îi da sfaturi cum să folosească aparatele. Le poate folosi incorect şi chiar se poate răni iar tu vei pica la mijloc. Dacă doreşti poţi doar socializa şi atât.

Nu sta mereu numai în spate

Chiar dacă eşti o fire mai timidă sau nu ai chef în ziua aia să lucrezi, nu sta niciodată prea în spate atunci când este un grup mare de persoane. Instructorul nu te va putea corecta atunci când nu faci exerciţiile corect.

Nu te limita la exerciţii uşoare

Pentru a avea corpul dorit este necesar să depui efort. Dacă ai găsit un set de exerciţii pe care le poţi face nu te limita doar la acelea şi încearcă şi ceva nou chiar dacă va trebui să depui puţin mai mult efort.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici