Ce să NU porți atunci când zbori cu avionul.

0
153

Chiar dacă admirăm ținutele vedetelor atunci când acestea sunt surprinse de către jurnaliști la aeroport trebuie să știți că nu este atât de ușor să călătorești în astfel de ținute.  Stilettos și pantalonii din piele cu talie înaltă arată foarte bine în fotografiile paparazzilor care străbat terminalele aeroportului, dar în acțiune, aceste ansambluri de piese vestimentare se pot dovedi un pic mai complicat de purtat. Și, deși ne-ar plăcea să arătăm foarte bine atunci când atingem cerul, unele piese de garderobă sunt cel mai bine  de lăsat în geanta de voaiaj.  Iată lista cu lucrurile pe care nu ar trebui să le purtați atunci când zburați – de dragul confortului, practicității și siguranței – precum și recomandările pentru ceea ce ar trebui să purtați în schimb.

Vrei să te simți mai confortabil ? Atunci evită să te trezești cu pantalonii mulați pe tin dacă înainte nu erau așa și asta pentru că piciarele s-au umflat. Permiterea unei circulații sanguine sănătoase este deosebit de importantă pentru a evita tromboza venoasă profundă. Este foarte important să vă puteți mișca puțin în scaun – foarte dificil, știu – și să vă mențineți curgerea sângelui. Poate aparea si umflarea stomacului, cauzand disconfort – mai ales daca sunteti in haine stâmte.

Evitați materialele inflamabile. În cazul unui incendiu, caz foarte puțin luat în considerare, astfel de haine va pot pune într-un pericol mai mare

Să decideți ce pantofi să purtați atunci când zburați, poate fi adesea cea mai dificilă parte a ținutei.   Înălțimea tocurilor fac dificilă evacuarea rapidă a aeronavei, iar tocurile pot provoca daune viitoare la ieșirile de urgență sau pot răni pe alții.  Este recomandat sa aveti papuci cu talpa joasă care să vă acopere întreg piciorul și asta pentru că uneori temperatura in avion este foarte scăzută.  Evitati pantofiii de proastă calitate! Multe persoane se descaltă în timpul zborului așa că nu puteti să schimbați aerul.

Nu vă îmbracață subțire ! Știți că avionul îngheată, asa că temperatura înauntru este destul de scăzută. Nu zice nimeni să luați geaca cu voi, însă evitați pantalonii scurți sau sutienele sport.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici