Ce trebuie să știi atunci când îți alegi pantofii pentru nuntă

0
757

Pentru că ne aflăm în plin sezon de nunți, ne-am gândit că ar fi ideal să venim în ajutor persoanelor care vor să se căsătorească anul acesta. Alegerea pantofilor pentru nuntă este o altă bătaie de cap pe lângă toate celelalte legate de organizarea unui astfel de eveniment.

Și pentru a-ți ușura munca, te invit să citești mai jos, unde vei descoperi care sunt cele mai importante lucruri de care trebuie să șii cont atunci când îți alegi pantofii pentru nuntă:

  • Sandale sau pantofi?

Aceasta este una dintre dilemele pe care le au viitoarele mirese. Nu există o regulă care trebuie respectată în acest caz. Fie că alegi pantofi, fie că optezi pentru o pereche de sandale, important este să fie potrivite gustului tău.

  • Cu toc sau fără toc?

Trebuie să fii conștientă că vei sta încălțată foarte multe ore și o pereche de pantofi cu un toc mare se vor transforma într-un dușman, oricât de obișnuită ai fi să porți tocuri. Chiar și un toc mic îți va provoca durere după câteva ore de purtare. Poartă perechea superbă de pantofi cu toc în anumite momente, dar nu pe parcursul întregului eveniment. Asigură-te că vei avea la îndemână și o pereche de încălțări comode. Există foarte multe modele de sandale fără toc sau balerini care se potrivesc în astfel de cazuri. Sigur vei găsi ceva pe placul tău.

  • Pantofi simpli sau ornamentați?

Pantofii cu diferite accesorii de tipul mărgele, cristale și alte decorații sunt ideali în cazul rochiilor care nu sunt lungi până în pământ. O rochie lungă se va agăța în acele decorații și este foarte probabil ca una dintre cele două să se deterioreze ori cel mai probabil să te încurce la mers. Trebuie să ai în vedere și acest aspect atunci când îți alegi rochia și pantofii de mireasă.

19a46aca 166b 11e4 843f 22000aa61a3e~rs 729

  • Pantofii de mireasă trebuie să fie albi?

Nu, albul nu este obligatoriu atunci când vine vorba despre vestimentația unei mirese. Pantofii de mireasă nu trebuie să fie albi așa cum este și rochia. Este de preferat ca aceștia să aibă o culoare deschisă, dar nu alb imaculat. Un strop de culoare îi va face mult mai deosebiți.

Brides.com: Fashion Finds for Your Wedding. "This shoe is both flirty and formal—not to mention affordable!" —Stephanie Davila, Online Fashion Editor Shoes, $88, White by Vera Wang, David's Bridal.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici