Cele mai bune fonduri de ten pentru toate tipurile de ten

0
563

Să alegi formula potrivită a fondului de ten poate fi destul de dificil și este foarte important să găsești produsul potrivit nevoilor tenului tău, fie că este uscat, uleios ori predispus acneei. Există foarte multe fonduri de ten, de la produse cu acoperire mică până la produse cu acoperire mare sau de la fonduri de ten drug store până la fonduir de ten high end.

Ei bine, noi am găsit cele mai bune varinante de fonduri de ten pentru a vă ușura munca și am selectat produse pentru toate gusturile. Iată care sunt acestea:

  • Cel mai bun fond de ten pentru tenul gras

În această categorie, locul fruntaș îl ocupă L’Oreal Paris’ Infallible 24 Hour Matte. Dacă ai acel tip de ten care începe să luncească după numai câteva ore de la aplicarea machiajului, atunci ai nevoie de un fond de te matifiant și rezistent. Fondul de ten ales de noi conține și pudră și este exact ce ai nevoie pentru un look fără imperfecțiuni.

Best foundation for oily skin

  • Cel mai rezistent fond de ten

Primul loc în această categorie este ocupat de Long Wear Even Finish Foundation de la Bobbi Brown. Acest fond de ten are textură de gel, rezistă pe ten și 12 ore și nu se adună în riduri sau linii fine. Este pur și simplu perfect!

Best Foundation 2018

  • Fondul de ten cu cel mai mare grad de acoperire

Este vorba despre Clinique Beyond Perfecting 2 in 1 Foundation and concealer. Dacă vrei un finiș mat, ai nevoie de un fond de ten care acoperă foarte bine. Acest fond de ten funcționează și pe post de concealer, ceea ce înseamnă că acoperă coșii, roșeața și orice alte imperfcțiuni ale pielii pentru a obține un look de vis.

Best foundation - Clinique Beyond Perfecting Foundation

  • Cel mai bun fond de ten pentru acnee

Dacă ai tenul predispus la acnee, atunci ai nevie de Vichy Dermablend 3D Correction Foundation. Este un fond de ten care acoperă bine urmele de acnee și face pielea mult mai fină.

Best foundation for blemishes,

  • Cel mai bun fond de ten pentru pielea uscată

Nu este imposibil să obții un look fresh chiar dacă ai tenul uscat. Fondul de ten Nars Sheer Glow este ceea ce ai nevoie. Acoperă imperfcțiunile, dar are un finiș natural și proaspăt.

Best Foundation 2018

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici