Cele mai bune magazine pentru femeile plus size

0
377

Fie că ești una dintre femeile plus size, fie că ai o persoană dragă în viața ta căreia vrei să îi faci un cadou fashion, trebuie neapărat să știi de existența acestor magazine. Au haine în tendințe, nu doar piese basic, pentru că și femeile plus size se pot îmbrăca trendy. Mărimile sunt variate, iar prețurile accesibile. Prin urmare, haide să vedem împreună care sunt aceste magazine:

1. Asos Curve

Acest magazin este primul în topul magazinelor de acest fel. Este primul loc în care majoritatea femeilor aleg să meargă atunci când au nevoie de un outfit special. Aici vei găsi piese basic, dar și articole extraordinar de frumoase, deosebite și speciale în adevăratul sens al cuvântului. Fie că vrei ceva casual, pe care să îl porți de zi cu zi, fie că ai nevoie de ceva elegant, Asos Curve este soluția.

best shops plus size curvy

2. River Island

Trebuie să recunoaștem că River Island nu a avut încă de la început o secțiune desemnată femeilor plus size. Dar încă din momentul în care a fost lansată și până în prezent, hainele lor plus size au un mare succes. Poți să găsești în cele mai mari mărimi, articole vestimentare la modă pentru fiecare sezon în parte.

best shops plus size curvy

3. New Look

Acest magazin este unul din primele care au lansat și o secțiune pentru femeile plus size așa că merită apreciați. Avantajul lor este că au prețuri ceva mai mici decât cei de la Asos, iar hainele sunt la fel de frumoase, moderne și cool.

best shops plus size curvy

4. Mango

Nu multe persoane știu că Mango are și o secțiune cu haine plus size. Prin urmare, dacă sunteți fan ale acestui brand, nu trebuie să vă faceți griji că nu veți găsi mărimea potrivită și puteți arunca o privire pe site-ul lor pentru a vedea ultimele tendințe în materie de fashion.

best shops plus size curvy

5. Pretty Little Thing

O faimoasă bloggeriță plus size, pe nume Chloe Elliot, ne recomandă acest magazin în ceea ce privește hainele în mărimi mari. Ea a fost plăcut impresionată de creațiile lor și spune că au mărimi pe care nu le găsești în alte magazine faimoase de haine. Sună destul de interesant, nu-i așa?

best shops plus size curvy

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici