Cele mai bune produse anti-îmbătrânire din acest an

0
457

Îmbătrânirea este naturală și trebuie să o luăm ca atare.  Dar asta nu înseamnă că nu putem preveni apariția ridurilor sau cel puțin să încetinim acest proces. Prin urmare, dacă vrei să afli care sunt cele mai bune produse anti-îmbătrânire din ultimul an, descoperă lista de mai jos. Sigur vei găsi măcar un produs pe care să îl iubești!

  • Cea mai bună cremă de ochi: Neocutis Lumière

Această cremă minune conține proteine, cafeină și agenți de creștere care luptă împotriva cearcănelor întunecate și a pungilor de sub ochi. De asemenea, are grijă de pielea din zona ochilor și menține zona fină și delicată.

Neocutis Lumière

  • Cea mai bună cremă pentru riduri: SkinBetter Science AlphaRet Overnight Cream

Acest produs este, de fapt, un tratament care se aplică seara. Dacă te lupți cu ridurile, sigur vei îndrăgi acest produs. Conține retinol și agenți exfolianți, tot ce ai nevoie pentru regenerarea celulelor pielii.

SkinBetter Science AlphaRet Overnight Cream

  • Cel mai bun tratament împotriva ridurilor, mai accesibil din punct de vedere al prețului: RoC Retinol Correxion Deep Wrinkle Night Cream

Acest tratament conține retinol aprobat chiar de medicii dermatologi. Este destinat rutinei de seară, la fel ca cel prezentat anterior. Dacă te lupți cu problema îmbătrânirii pielii și nu ai un buget atât de mare cât să îți permiți ceva mai scump, atunci îți recomandăm să încerci acest tratament. Are rezultate vizibile.

RoC Retinol Correxion Deep Wrinkle Night Cream

  • Cel mai bun ser: Caudalie Premiere Cru

Acest ser este atât de minunat! Conține SPF și antioxidanți care protejează celulele pielii. Lasă pielea fină și delicată chiar de la prima aplicare. Prețul este unul destul de mare, dar își merită fiecare bănuț.

Caudalie Premiere Cru

  • Cel mai bun tratament pentru decolorarea pielii: SkinMedica Lytera 2.0

Odată cu înaintarea în vârstă și expunerea la soare fără factori de protecție adecvați, pielea riscă să sufere anumite imperfecțiuni, așa cum sunt îmbătrânirea prematură și decolorarea anumitpr zone. Ei bine, dacă ai trecut de 30 de ani sigur știi despre ce vorbesc și este posibil să te intereseze un astfel de produs. Trebuie să știi că cel mai bun și mai eficient produs de acest fel din ultima vreme este acest tratament miraculos. Corectează culoarea tenului cu ajutorul acizilor din compoziția sa și are efcte vizibile asupra tenului după numai câteva utilizări.

SkinMedica Lytera 2.0

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici