Cele mai bune rujuri din acest an

0
412

Anul acesta s-au lanasat o mulțime de rujuri noi, de la branduri drugstore și până la cele de tipul high end. Este posibil ca voi să nu fi avut ocazia să le testați pe toate pentru a vă forma o părere cu privire la calitatea lor, așa că ne-am gândit să vă dăm o mână de ajutor și să vă asigurați că nu aruncați banii pe un produs prost. Prin urmare, iată care sunt cele mai bune rujuri din acest și care își merită banii:

  • Cel mai bun ruj: Chanel Rouge Coco

Ce are acest ruj atât de special de merită să dai atâția bani și să îl iei cu tine acasă? Ei bine, are o culoare foarte intensă și vibrantă, are grijă de buzele tale asemeni unui balsam și strălucește asemeni unui luciu de buze.

Chanel Rouge Coco

  • Cel mai bun ruj accesibil din punct de vedere al banilor: NYX Velvet Matte

În zilele noastre este greu să găsești ceva cu adevărat bun și să nu coste o avere. Din fericire, cei de la NYX au creat aceste rujuri pe care ni le putem permite și care fac o treabă excelentă. Avem o mulțime de nuanțe din care putem alege și formula lor este una mată, dar care nu usucă buzele așa cum se întâmplă cu majoritatea rujurilor de acest tip.

NYX Velvet Matte

  • Cel mai bun ruj natural: Ilia

Cosmeticele realizate din produse naturale costă o mulțime de bani. Este adevărat că nici acest ruj nu este un chilipir, dar dacă te gândești că 85%din conținutul său este organic, îți dai seama că merită toți banii. În plus, poți să alegi din mai multe nuanțe, cum este fucsia, mov, vișiniu sau altele.

 

Ilia

  • Cel mai bun ruj lichid: NARS Powermatte

Dacă preferi rujurile lichide, atunci sigur îți va plăcea acest produs. Are un aplicator extrem de util care îți asigură o aplicare precisă. Este rezistent pe buze, nu le usucă și nu se strânge în liniile buzelor. Rujul se găsește în mai multe nuanțe, potrivite tuturor nuanțelor de piele. Formula sa este ușor de purtat și pur și simplu nu ai ce să îi reproșezi.

NARS Powermatte

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici