Cele mai potrivite costume de baie pentru femeile plus size

0
430

Știm că vara a trecut, dar printre noi încă mai sunt persoane care meg în vacanță la mare. În plus, nu este niciodată prea târziu să descoperi costumul de baie potrivit corpului tău. Am scormonit Internetul pentru a găsi cele mai potrivite costume de baie destinate femeilor plus size. Știu că pare surpinzător, dar opțiunile nu sunt atât de limitate pe cât ați crede.

Priviți care modele de costume de baie sunt potrivite pentru femeile plus size:

  • Costum de baie cu sutien lat

Este adevărat că pielea strânsă din jurul bikinilor arată extrem de inestetic, dar această problemă poate să dispară atunci când alegi sutienul potrivit. Cea mai bună variantă în cazul femeilor plus size este un costum de baie al cărui sutien să fie destul de lat, atât în zona spatelui, cât și în zona cupelor. Tine cont de acest lucru data viitoare când îți vei alege costumul de baie și sigur te vei simți mai confortabil în propriul corp.

image

  • Costum de baie cu slip înalt

Așa cum se întâmplă în cazul sutienului, aceeași situație există și în ceea ce privește slipul. O piesă cu talie înaltă se va așeza mult mai bine pe corpul tău și îți va acoperi într-o oarecare măsură zona voluminoasă a abdomenului. Dacă alegi un slip cu un model destul de mic, acesta nu va face altceva decât să îți accentueze colăceii din jurul burții sau a taliei. Poartă un slip cu talie înaltă și vei arăta instant mai bine în pozele de la plajă, chiar dacă nu ai tocmai mărimea S sau M.

sexy plus size swimwear - River Island

  • Costum de baie cu bustieră

În cazul în care ai un corp plus size, purtarea un sutien care are cupe poate fi destul de incomodă și neplăcută. Ei bine, cupele nu sunt obligatorii în cazul tău, mai ales dacă nu ai nevoie de o susținere fermă. Nu îți fie teamă să renunți la sutien, mai ales că bustiera este o variantă mult mai bună, chiar și în cazul unui sutien de baie. Există foarte multe costume de baie care au bustiere drăgălașe, colorate sau simple, pentru toate gusturile, nuanțele de piele sau orice alte preferințe mai există.

sexy plus size swimwear

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici