Cele mai recomandate creione pentru sprâncene

0
342

Dacă ai devenit obsedată de sprâncenele tale, știi că sprâncenele perfecte trebuie să aibă forma corectă și potrivită fizionomiei tale. Și care este cel mai bun lucru care te ajută să obții forma perfectă? Un creion pentru sprâncene care te ajută să obții o formă bine definită, dar naturală în același timp.

Și cum există o mulțime de varinate de produse pentru sprâncene pe piață, riscul să irosești bani cu produse ineficiente este foarte mare. Tocmai de aceea ți-am pregătit lista de mai jos cu cele mai recomandate creioane pentru sprâncene.

Așadar, iată care sunt acestea:

  • Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

Este un creion foarte fin care te ajută să obții linii foarte subțiri, asemeni firelor de păr. Dacă vrei un efect de sprâncene naturale, acest creion te va ajuta să îl obții. Este disponibil în 10 nuanțe, ceea ce înseamnă că sigur îți vei găsi nuanța potrivită sprâncenelor tale.

  • L’Oréal Paris Brow Stylist Definer

Acest creion reprezintă o variantă mai accesibilă din punct de vedere al prețului. Este la fel de eficient în cazul în care dorești să desenezi linii subțiri asemeni firelor de păr pentru un aspect cât mai natural al sprâncenelor. Nu este la fel de moale precum cel de la Anastasia Beverly Hills, dar sigur merită încercat, mai ales că este mult mai ieftin decât varianta prezentată anterior.

  • Too Faced Chocolate Brow-nie Cocoa Powder Brow Pencil

Acesta seamănă mai mult cu un creion pentru caligrafie. Rezultatul pe care îl vei obține depinde de partea în care ții creionul. Poți desena fire subțiri, dar la fel de bine poți umple golurile din sprâncenele asemeni unui fard. Ceea ce vei găsi diferit de alte creioane pentru sprâncene este mirosul absolut delicios.

  • Benefit Cosmetics Brow Contour Pro 4-In-1 Defining & Highlighting Pencil

Dacă vrei un produs ceva mai complex și cu mai multe funcții, el este ceea ce cauți. Într-un singur creion vei găsi mai multe nuanțe, care te ajută să obții diferite efecte. Umpli golurile din sprâncene, le definești forma și le dai dimensiune, toate acestea cu un singur produs.

Alte creioane la fel de bune pentru sprâncene sunt și Kat Von D Signature Brow Precision Pencil sau Maybelline New York Total Temptation Eyebrow Definer Pencil. 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici