Cele mai versatile rujuri mate

0
659
  • Roz deschis: Make Up For Ever Artist Rouge Lipstick – nuanța M200

Dacă iubești rujurile în nuanțe de roz, încearcă acestă variantă opacă și mată. Este un ruj complet diferit de cele obișnuite, dar oferă un look cu adevărat superb. Nuanța delicată arată fresh pe buze și oferă un aer mult mai feminin.

  • Roz închis: Maybelline Color Sensational Vivid Matte liquid Lipstick – nuanța Berry Boost

Poate părea un ruj mai ciudat, dar finishul mat obținut în urma aplicării lui oferă un aer special și sofisticat. Culoarea este intensă și radiantă.

  • Mov: Pat McGrath Labs Matte Trance Lipstick – nuanța Antidote 207

Dacă ți-ai dorit întotdeauna un ruj mov, dar care să nu fie prea greu de purtat, încearcă această nuanță de mov închis – este foarte purtabilă. Nu te lăsa intimidată de culoarea închisă. Chiar dacă este o nuanță intensă, este mult mai ușor de purtat decât un mov autentic.

  • Rose: Milani Color Statement Lipstick – nuanța Matte Darling

Dacă există o nunață de roz care să arate bine pe orice buze, indiferent de tonul pielii sau de outfit-ul purtat, este acest ruj într-o nuanță rose. Este o culoare clasică, nici prea închisă, nici prea deschisă și complimentează orice persoană care îl poartă.

  • Burgundiu: NYX Soft Matte Lip Cream – nuanța Monte Carlo

Dacă mai închizi puțin nuanța rujului tău roșu clasic, vei obține acestă nuanță de vin, la fel de clasică. Nu contează forma și mărimea buzelor. Un ruj într-o nuanță de burgundiu arată extraordinar pe orice gură de femeie.

  • Mov: Urban Decay Vice Lipstick – nuanța Hideaway

Movul arată minunat în nuanțe mai închise, dar noua ne place tare mult această nuanță, mult mai diferită față de primul ruj mov prezentat anterior. Dacă vrei un ruj de efect, atunci soluția ta este acest ruj. Este un ruj cu o nuanță potrivită la trecerea dintre anotimpuri și vine bine pe orice ton de piele.

  • Maroniu: Huda Beauty liquid Matte lipstick – nuanța Flirt

Adaugă un strop de mov-purpuriu unei nuanțe de maro și ai obținut această nuanță universală de maroniu închis care arată incredibil pe oricine. Această nuanță specială este, într-un anumit fel, caldă, dar și rece în același timp.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici