Cu un astfel demachiaj vei arăta incredibil în pozele de pe Instagram!

0
73

Nu este absolut obligatoriu să fii un expert într-ale machiajului pentru a obține cele mai interesante look-uri care vor atrage atenția tuturor. Ai nevoie de puțină inspirație și sigur vei impresiona prin machiajul tău.

În continuare am pregătit câteva idei de machiaj care îți vor aduce multe aprecieri în lunile care urmează. Sunt idei de machiaje numai bune pentru pozele de pe Instagram și astfel vei putea să ai și tu acele selfie-uri pe care le admiri sau le invidiezi.

Prin urmare, haide să vedem împreună despre ce este vorba:

  • Nuanțe de galben

Încă nu s-a dus vara și suntem siguri că și în septembrie vom avea foarte multe zile însorite la care sepretează un machiaj în tonuri de galben sau portocaliu. Nu este ceva nou faptul că aceste nuanțe reprezintă soarele și căldura, așa că trebuie să profităm din plin de ele cât încă ne mai permite vremea de afară. Galbenul sau portocaliul nu sunt tocmai cele mai abordabile culori atunci când vine vorba de machiaj, dar sigur merită să le încerci măcar odată. Secretul constă în combinarea nuanțelor potrivite și în blenduirea acestora pentru a obține un efect frumos. Aplică un fard galben intens pe toată pleoapa și un portocaliu pal în pliul pleoapei. Oferă volum genelor cu o mascara potrivită și ai obținut un machiaj simplu, dar de efect în câteva minute și fără bătăi de cap.

3 trenduri în make-up care cuceresc Instagramul

O altă idee ar fi cea cu un tuș galben. Aici lucrurile vor fi și mai simple dacă ești fană a codițelor de tuș și ai experință în trasarea lor. Înlocuiește tușul negru cu unul galben și nu mai ai nevoie de alte farduri pentru a obține ceva spectaculos.

Allegra-Carpenter-by-Kourosh-Sotoodeh-for-inCOVER-Magazine-yellow-eyeliner

Fă-ți o poză și urc-o repede pe Instagram pentru a-ți impresiona prietenii!

  • Pistrui și obraji îmbujorați

Un alt tip de machiaj care îți va aduce multe aprecieri. În trend anul acesta este și chipul tânăr și inocent. Dacă vrei un machiaj simplu care să pară cât mai natural, dar totuși să existe, îți recomand să încerci acest look: obraji îmbujorați și pistrui în centrul feței. Din nou, nu ai nevoie de prea multe produse și nici de multă experință într-ale machiajului. După ce ai realizat baja machiajului nu îți rămâne decât să aplici blush-ul și să realizezi câteva puncte de pistrui cu ajutorul unui creion cu vârful subțire.

rosey, fresh, glow, freckles

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici