Cum ne îmbrăcăm de Valentines Day ? Sugestii.

0
411

Din cele 365 de zile ale anului, cea de 14 februarie are o importanță deosebită pentru îndrăgostiți, mai ales pentru cei care sunt la început de relație.  Aproape toate femeile își pun la punct ținuta pentru această zi cu mult timp înainte pentru că trebuie să fie atrăgătoare, sexy, decentă si unică pentru ea și partenerul ei.

Nu vă putem ajuta prin a propune o ținută exactă pentru că nu știm restaurantul ales de către partenerul dumneavoastră, însă vă putem oferi sfaturi pe care nu le puteți omite atunci când vă alegeți outfitul.

Trebuie să alegeți piesele vestimentare care vă pun în evidență o anumiță parte a corpului. Evidențiați picioarele, talia sau formele pe care vreți să le puneți în evidentă.  Orice femeie poate să își accentueze talia cu o fustă potrivită folosind o centură.  Privește propunerile noastre :

Outfit 1.

Pentru a-ți pune picioarele în evidență poartă o fustă și acoperă partea superioară (poți opta și pentru ceva mai minimalist), în acest mod nu te vei simți expusă.  O pereche de botine împreună cu o fustă, un pulover și o cămașă sunt o alegerea perfectă pentru ieșirea la un restaurant de Valentines Day.

 

Outfit 2.

Dacă nu vă doriți o ținută sexy și atrăgătoare sau mergeți într-un local în care ținuta abordată trebuie să fie rock puteți alege pantaloni cu o rochie deasupra. Pantalonii vă vor face să vă simțiți în largul dumneavoastră, iar rochița vă va da o mică tentă de eleganță. Ținuta poate fi finisată cu botine și un pardesiu lung și o coafură lejeră.

 

Outfit 3.

Vreți elegantă ? Ei bine alegeți costumul bărbătesc ! Chiar dacă nu este cambrat și nu vă lasă la vedere formele veți arăta foarte sexy și veți stârni imaginația bărbaților. O pată de culoare pentru costumul negru poate fi eșarfa roșie sau chiar poseta.

 

Outfit 4.

Simplu și elegant ! Sacoul și pantalonii negri te salveaz din orice șituație.  Este o ținută comună, însă o puteți personaliza folosind imprimeuri sau accesorii mai inedite. O astfel de ținută poate fi pusă în evidență și mai mult cu o pereche de pantofi stiletto.

Ținutele propuse de noi sunt pentru ieșirile la restaurant sau în alte localuri în noaptea de Valentines Day. Dacă ieșirea este una extrem de formală puteți opta pentru o rochie roșie. Distractie plăcută !

 

 

 

 

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici