Cum să accesorizezi rochiile albastre

0
483

Se spune că albastrul dă o notă de mister și calm unei persoane, mai ales când porți o rochie lungă în aceeași nuanță de albastru. Atunci când te-ai săturat de clasica rochie negră și nu știi pentru ce culoare să optezi, albastrul închis este cea mai bună variantă. Nu este atât de sobru precum negrul, dar nici la fel de strident precum roșul sau o altă culoare mai intensă. Poartă o rochie de seară într-o nuanță de albastru deschis și realizează o ținută perfectă cu accesoriile potrivite. Te asigur că vei primi numai complimente.

Descoperă mai jos cum trebuie să accesorizezi rochia albastră astfel încât să strălucești toată seara:

  • Rochia albastră din catifea

Rochiile din catifea sunt foarte senzuale, delicate, plăcute la atingere, dar și atrăgătoare. Sigur vei atrage multe priviri atunci când vei purta o astfel de rochie. Cele mai potrivite accesorii pentru această rochie vor fi cele argintii, fie că  vorbim despre o pereche de sandale, un cluch sau bijuterii. De asemenea, accesoriile din cristale îți vor pune în evidență culoarea rochiei, așa că nu te feri să le porți în această combinație.

Crystal T-Strap High Heel Sandals with Block Heel By Blue by Betsey Johnson

  • Rochia albastră dintr-un material vaporos

Dacă vrei o rochie comodă și elegantă în același timp, alege o rochie albastră dintr-un material vaporos. Rochiile vaporoase arată bine în orice situație, indiferent de siluetă. În ceea ce privește accesorizarea acestor rochii, optează pentru culori calde sau pastelate. O coroniță din flori va arăta extraordinar alături de o rochie vaporoasă albastră, îți va da un aer boem, simplu, dar rafinat. În ceea ce privește geanta, tot nuanțele pastelate sunt recomandate și în acest caz.

  • Rochia albastră în stil roman

Rochiile în stil roman sunt mereu la modă, aproape că pot fi considerate chiar un model de rochie clasică. Știm că stilul rochiilor romane include mai mult albul, dar și albastrul închis este la fel de potrivit. Indiferent cu culoarea rochiei, dacă aceasta are un stil roman cum altfel ar putea fi accesorizată mai bine dacă nu cu bijuterii de inspirație romană. Cele mai potrivite accesorii vor fi cele aurii, masive și opulente. Poartă brățări masive, coliere masive, inele și cercei masivi. Pur și simplu nu ai cum să greșești cu această combinație.

LOVE! Greek Goddess!

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici