Cum să asortăm hainele galbene ?

0
486

Fiind culoarea soarelui și a fericirii, galbenul atrage instantaneu o atenție deosebită ori de câte ori apare într-o ținută. Culoarea galbenă în flăcări se dovedește a fi infinit de romantică și luxoasă, când este asociată cu culorile potrivite. Verificați sfaturile noastre pentru a nu vă fie frică să purtați galbenul.

Galbenul are mai mult de o duzină de variații, tonurile galbene principale fiind galben pal, galben deschis, galben-gălbui și galben cu o subtilă cenușie. Așa că, înainte de a decide să purtați haine galbene, aflați mai întâi ce umbre vă plac.

Fetelor cu un ton al pielii palid le este recomandat să opteze pentru galben muștar, galben închis și nuanțe de galben foarte palid.  Femeile cu nuanță normală sau măslinie e pielii pot experimenta  tonuri de galben super-îndrăznețe, strălucitoare, astfel și pielea vă va străluci. Femeile cu tonul pielii întunecat sunt probabil cele mai norocoase, când vine vorba de culoarea galbenă. Ele pot purta absolut orice ton de galben și arata uimitor, cu excepția galben neon, care va crea un contrast prea ascuțit cu tonul pielii.

Pe măsură ce alegeți tonul galben perfect pentru dvs., aflați ce combinații elegante puteți crea împreună cu el.

 Galben cu portocaliu: Potrivind aceste două nuanțe care se apropie una de alta în paleta de culori, creați cea mai reușită combinație. Galbenul poate sparge aspectul prea luminos și suculent al unui portocaliu sau al unui costum roșu. Dacă vă decideți să purtați galben cu portocaliu, fiți gata să acceptați milioane de complimente.

Galben cu Purpuriu / Lilac: Duoul de galben și violet sau de galben și de liliac este plin de mister și farmec. Nu puteți face niciodată o greșeală, experimentând cu aceste combinații minunate de culoare.

Galben cu roșu: Căutați o atenție deosebită? Încearcă combinația de culori îndrăznețe de culoare galbenă și roșie – poate că asta e bine pentru tine!

Galben cu verde: Poate fi o femeie care nu este îndrăgostită de narcise? Acesta este cazul, când natura nu se înșală niciodată. Inspirați-vă de florile dvs. galbene preferate și potriviți galben cu verde!

Galben cu maro: Pentru un aspect super-romantic și melancolic, purtați galben cu maro, combinația preferată de culoare a toamnei. Aceasta este probabil cea mai naturală compoziție de culori.

Cunoscută sub numele de galben auriu de miere, galbenul auriu este o nuanță caldă de pământ care complimentează aproape orice altă culoare perfect. Femeile cu o față albă rece sunt sfătuite să nu poarte această culoare. Galben auriu pare a fi cel mai bun ton galben pentru toamna, iarna si primavara. Această culoare galbenă caldă se amestecă bine cu alte tonuri calde, cum ar fi maro, verde și roșu.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici