Cum să porți fusta pentru a avea o ținută modernă și deloc vulgară

0
301

Fusta este acel element din garderoba unei femei care adaugă un plus de senzualitate și eleganță întregii ținute. Fie că vorbim de fuste midi, fie că este vorba despre fuste scurte, acestea ne pun în evidență feminitatea, mai mult decât oricare altă piesă vestimentară și ar trebui purtate mai des, conform speciliștilor. Mai ales acum că ne putem bucura de căldura soarelui, nu avem nicio scuză pentru a nu încerca cât mai multe fuste.

Descoperă mai jos care sunt cele mai reușite combinații de ținute și cum să porți o fustă pentru a avea un look modern, feminin și de bun gust!

  • Ținute pentru fusta midi

Fustele midi sunt perfecte pentru acele ținute în care vrei să îți pui în valoare feminitatea, dar într-un mod cât se poate de șic și decent. Fusta midi este potrivită atât pentru ținute complet elegante, cât și pentru acele ocazii în care se pretează un outfit casual, mai precis, în ținutele de zi cu zi. Fie că mergi la serviciu, fie că ieși cu fetele la o cafea, o fustă midi te poate scuti de probleme.

Poartă fusta midi alături de un tricou simplu și lejer. În picioare poți opta pentru o pereche de espadrile, dar și pentru o pereche de teniși ceva mai sport. O astfel de ținută este modernă, tinerească, ușor de purtat și foarte confortabilă. Ce îți poți dori mai mult de atât?

În schimb, pentru un look ceva mai elegant, poartă fusta midi alături de un top dintr-un material fin sau în combinație cu o cămașă. Accesorizează ținuta cu o pereche de sandale sau chiar pantofi și ești gata să ieși din casă. Un astfel de outfit poate fi purtat la serviciu, dar și la un restaurant.

Privește mai jos câteva imagini reprezentative pentru fusta midi. Sigur te vor inspira și pe tine!

Vintage style, slightly baggy sweaterShop our Tulle Midi Skirt - Mauve. Pairs perfectly with a white top and classy nude heels. Free shipping on all US orders!A gorgeous pleated midi skirt with cinch waist. Paired with our Essential V Neck and Macklin Wedge. - Full pleating - Cinched waist - Lined until knee level - Elastic around entire waist - 100% polyester Runs true to size. Model is 5'3" wearing size small. Small (0-4), Medium (4-8), Large (8-12). Length: Small 32.5", Medium 32.5", Large 32.5"

 

  • Ținute pentru fuste scurte

În cazul fustei mini, pentru a nu avea un look vulgar, nu este recomandat să alegem modele strânse pe corp. Există o mulțime de alte fuste scurte din care putem alege pentru a crea o ținută frumoasă.

Foarte reușite sunt combinațiile formate din fustele de blugi și tricourile simple. Acestea au un aer tineresc și avantajează multe siluete.

Regulile de bază în ceea ce privește fusta mini sunt simple: nu opta pentru un croi mulat pe corp și nu purta fusta mini alături de topuri mulate ori cu un decolteu adânc. Respectând aceste reguli nu ai cum să dai greș atunci când ieși din casă purtând o astfel de fustă.

Linha A abotoamento frontalLong Sleeves Blouse And Polka Mini Skirt

 

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici