Cum să porți hainele albe

0
365

Hainele albe sunt printre favoritele multor femei, mai ales în sezonul verii, dar nu numai. Albul ne ferește de razele fierbinți ale soarelui și poate fi purtat în multe situații, atât în ținute casual, cât și elegante. Cu toate acestea, hainele albe nu arată bine în orice combinație așa că trebuie să ai grijă cu ce le asortezi și cum le accesorizezi.

Mai jos vei găsi o listă cu cele mai importante reguli în ceea ce privește hainele albe. Pentru a descoperi care sunt acestea, te invit să citești în continuare:

  • Nu purta haine albe alături de piese în culori neon!

Albul este o culoare pură, diafană, delicată, inocentă etc. și nu va face o echipă bună alături de o culoare vibrantă, puternică, extravagantă, violentă sau țipătoare. O combinație între haine albe și unele într-o culoare puternică va fi un adevărat dezastru.

În schimb, dacă nu îți place o ținută all white și vrei să adaugi o pată de culoare, cele mai bune variante sunt hainele în culori pastelate sau, în orice caz, o culoare ștearsă. Soluțiile ideale sunt rozul prăfuit, bejul sau piersiciul, albastrul deschis, galbenul muștar și chiar nuanțele de gri deschis.

Chic White Top - Cute Top - Top - $36.00 – Red Dress Boutique

  • Combinația de alb cu negru este cea mai sigură.

Negrul și albul sunt considerate nonculori și vor arăta foarte bine împreună. Anterior am spus că albul nu arată bine alături de o culoare puternică, dar negrul va crea un contrast interesant și plăcut ochiului. Combinația de alb cu negru este una clasică. Un sacou negru va arăta excelent peste o cămașă albă. Și mai interesant va arăta un sacou alb peste o rochie neagră. O astfel de ținută este extrem de elegantă și stilată. Poartă ținute alb-negru ori de câte ori ai ocazia. Te asigur că nu vei da greș în alegerea ținutei pentru cele mai importante evenimente.

Wonderful Fashion Combination  Ready to makeover your life? More info here: http://fabfiercefreedom.com/

  • Alb și auriu pentru ținute glam

Combinația dintre alb și auriu este una dintre cele mai reușite. Chiar dacă nu ești fană a bijuteriilor aurii, este esențial să știi că acestea sunt cele mai potrivite în cazul unei ținute formate din piese vestimentare albe. Trebuie doar să găsești accesoriile potrivite și sigur te vei îndrăgosti de această ținută.

White & Gold #outfit #outfitoftheday #details Blazer #zara Blouse #songelab Short #zara Jonc #emmaetchloe #leagallibijoux #padampadamparis…

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici