Cum să porți pantalonii chino

0
332

În ultimii ani, pantalonii chino s-au remarcat din ce în ce mai mult în ținutele tuturor femeilor. Aceștia au luat locul blugilor în garderoba multor femei și asta nu e de mirare având în vedere faptul că sunt atât de comozi și foarte versatili.

Da, ai auzit bine! Pantalonii chino pot fi purtați într-o mulțime de combinații, mai ales că aceștia sunt de mai multe feluri. Pentru a descoperi care sunt cele mai reușite ținute cu pantaloni chino, te invit să citești mai jos! Cu siguranță vei fi atrasă măcar de o ținută pe care să o încerci și tu.

Așadar, iată despre ce este vorba:

  • Pantaloni chino în ținute nude

Astfel de ținute sunt tocmai bune pentru temperaturile firbinți din timpul verii. Poartă pantaloni chino ori de câte ori ai ocazia alături de topuri și cămăși în culori nude precum bejurile, rozul pudrat și chiar alb. Aceștia merg de minune cu o pereche de sandale cu talpă ortopedică, dar și ceva mai sport cum sunt tenișii. În ținutele nude foarte potrivite sunt și gențile de paie sau rafie care sunt la mare căutare în acest sezon.

The Blush Pants That Actually Flatter My Curves By Pumps And Pushups

  • Pantaloni chino colorați

Dacă ești adepta hainelor ceva mai îndrăznețe și ai suficient curaj să porți culori mai intense, atunci încearcă această combinație: pantaloni chino colorați și tocuri înalte. Aparent îndrăzneață, o astfel de ținută este perfectă pentru birou, decentă și suficient de elegantă. Tipul pantofilor pe care îi alegi poate influența aspectul întreii ținute, așa că rămâne la alegerea ta ce vrei să porți.

​Stylish Clothes for All Seasons: Glam Radar waysify

  • Pantaloni chino oversized

Pentru ținute mai speciale sau de efect, ai nevoie de o pereche de pantaloni chino oversized. Din nou, aceștia sunt o alegere elegantă, decentă și modernă în același timp, așa că sigur vei face o impresie bună în jurul tău. Astfel de pantaloni sunt potriviți pentru birou, dar și pentru un eveniment mai pretențios. Important este cu ce alte articole vestimentare alegi să îi porți. Ceea ce este de reținut ar fi că ai neapărat nevoie de niște tocuri pentru a pune în evidență pantalonii și pentru a obține un outfit tipic unei femei stilate și care știe să se îmbrace.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici