Cum să porți rujul corai

0
295

Cum vara este anotimpul culorilor, rujul corai nu are cum să îți lipsească din colecție sezonul acesta. Dacă în restul timpului nu îndrăznești să porți o astfel de culoare pe buze, acum este momentul perfect în care poți opta pentru un ruj corai. Există mai multe nunațe de corai, iar pentru a putea purta nunața de ruj potrivită, trebuie să stii câteva lucruri. Atunci când îți alegi nuanța rujului, este recomandat să iei în seamă culoarea părului, nuanța tenului, dar și a ochilor. Pentru a afla care nuanță de corai ți se potrivește, te invit să citești în continuare acest articol.

  • Pentru femeile cu tenul deschis

Dacă te încadrezi în această categorie, atunci ești o norocoasă! Poți purta orice nunță de corai, de la tonuri foarte intense până la nunațe mai deschise. Nuanța rujului tău poate să varieze, de la portocaliu, corai neon, corai spre roșu. Dacă alegi să porți un ruj corai, restul machiajul ar trebui să fie simplu ori în aceleași tonuri. De exemplu, pentru machiajul de zi poți adăuga un fard de obraz în nunațe piersicii, iar în zona ochilor să păstrezi ceva simplu, cum ar fi liniile de tuș și câteva straturi de mascara. În cazul unui machiaj de seară se acceptă și un machiaj mai intens în zona ochilor, doar asigură-te că aspectul final va fi unul plăcut, iar ochii și buzele să fie din același peisaj.

eclisi: vicsecretmodels: its photos of her like this which really make me die. i appreciate her beauty in these far more than in her silly poses. aw my beautiful cara. queued x

  • Pentru femeile cu tenul închis

Dacă femeile cu tenul deschis aveau la dispoziție mai multe nunațe de corai pe care le puteau folosi cu încredere, în cazul celor cu tenul mai închis, situația este alta. Pentru astfel de femei este recomandat ca rujul corai să fie în nunațe intense și vibrante. Cele foarte deschise nu le vor avantaja deloc.

A coral lip paired with bronze eyeshadow is a red hot look for summer. #summermakeuplooks

  • Pentru femeile cu părul roșcat

Și în acest caz este foarte importantă nunața tenului. Dacă ești roșcată si ai tenul deschis, ți se potrivesc mai multe nunațe de corai. În schimb, dacă tenul tău este ceva mai închis, îți recomand să optezi pentru nuanțe care bat spre roșu. Cu siguranță că acestea se vor potrivi foarte bine cu părul tău roșcat.

redhead

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici