Cum să te îmbraci bine după 40 de ani

0
801

Modă nu ține cont de vârstă, dar atunci când ai trecut de 40 de ani trebuie să iei în calcul anumite reguli. Corpul capăta alte forme, iar fizionomia se schimbă și este foarte probabil ca hainele pe care le purtai acum câțiva ani să nu îți mai vină chiar atât de bine.

Pentru că este important să ne simțim bine în pielea noastră, indiferent de vârstă, te invit să citești mai jos și să descoperi care sunt sfaturile noastre pentru a te îmbrăca bine după 40 de ani:

  • Cumpără haine care te avantajează

Chiar dacă îți dorești să fii mereu în pas cu moda, trebuie să ții cont că nu orice este în trend ți se potrivește. Astfel că pentru a arăta mereu bine, indiferent de vârsta pe care o ai, este important să îți cumperi numai haine care te avantajează. Cunoaște-ți corpul și complimentează-l cu hainele potrivite!

Missguided - Pantalon de tailleur gris à boutons

  • Poartă haine de bun gust

După 40 de ani, hainele cu prea mult sclipici, paiete și alte ornamente vor părea de prost gust. Poartă haine relativ simple și decente. Asta nu înseamnă că ești demodată. Optează adesea pentru jachete de blugi. Acestea vor adăuga un aer cool ținutei tale, la fel și o pereche de teniși.

În schimb, după 40 de ani trebuie să renunți la pantalonii, fustele, rochiile și tricourile foarte scurte. De asemenea, la fel de nepotrivite vor fi și bluzele lungi sau largi ori sacourile voluminoase. Alege întotdeauna haine potrivite corpului tău!

summer outfits 44 Extremely Adorable Winter Outfit Ideas 44 Extremely Adorable Winter Outfit Ideas Visit The Post For More.

  • Nu purta numai haine elegante

Chiar dacă ai trecut de 40 de ani, asta nu înseamnă că trebuie să ai tot timpul o ținută elegantă. De foarte multe ori, hainele elegante au tendința să îmbătrânească. Cele mai potrivite ținute sunt cele casual, chiar și la serviciu. Combină un sacou cu o pereche de blugi sau un tricou cu o pereche de pantofi. Vei fi o femeie matură și cool în același timp.

15 Classy and Casual Work Outfits For Hitting the Office in Style

  • Poartă accesorii cu stil

În ținuta oricărei femei, un rol important îl joacă accesoriile. Acestea sunt precum sarea și piperul în mâncare. Condimentează ținuta cu eșarfe și pălării. Acestea îți vor da un plus de eleganță, dar și un aer fashion și modern.

9 Retro Fashion Statements We’re So Happy Are Back

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici