Cum să te îmbraci toamna asta dacă ești plus size

0
272

Atunci când vine toamna, pentru multe dintre femei este o adevărată ușurare pentru că nu mai trebuie să poarte haine care să le scoată la iveală anumite părți ale corpului. Mai ales femeile plus size care nu au încredere în propria persoană și nu se simt confortabil în propriul corp. Dar chiar și așa, asta nu înseamnă că trebuie să purtați numai haine largi și complet banale. Mai jos, veți descoperi cele mai cool piese vestimentare pe care să le purtați în această toamnă. Iată care sunt acestea:

  • Blugii accesorizați

Fie că vorbim despre broderii, franjuri sau chiar picturi, astfel de blugi sunt la mare căutare în această toamnă. Partea cea mai frumoasă cu privire la acest trend este că îți poți personaliza blugii chiar la tine acasă, în funcție de preferințele tale. Un aspect important pentru femeile plus size este legat de talia blugilor care este de preferat să fie una înaltă pentru a ține colăceii în frâu. Și astfel poți purta haine cool și la modă chiar dacă nu porți cele mai mici mărimi.

 

Blugi DIY

  • Rochiile din catifea

Catifeaua este un material atât de special și deosebit și când ar putea fi mai potrivită de purtat dacă nu odată cu venirea toamnei când temperaturile încep să scadă. Fie că alegi o bluză, fie că este vorba despre o rochiță, toamna aceasta ai neapărat nevoie de o piese din catifea în garderoba ta. Pe lângă faptul că este la modă, catifeaua este foarte confortabilă de purtat și ascunde orice imperfecțiune legată de forma sau mărimea corpului.

Missguided - Plus Size Velvet Mesh T-Shirt Dress

  • Jachetele aviator

Această piesă vestimentară este prezentată peste tot în tendințele acestui sezon, așa că un lucru este sigur: toamna aceasta se poartă geaca aviator! Si cum faci ca această jachetă să arate bine chiar și pe un corp plus size? Secretul constă în combinarea acesteia cu piese vestimentare potrivite. Poartă o astfel de jachetă cu blugi care au talie înaltă, fuste cu talie înaltă și chiar rochii. De asemenea, este important ca în partea de sus să porți un top sau o bluză care să aibă un model simplu, minimalist și un croi care urmărește linia corpului, fără să îți ofere un volum pe care deja ți-l oferă jacheta.

Plus Scuba Bomber Jacket

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici