Cum să te machiezi atunci când porți verde

0
373

Verdele este una dintre acele culori care poate fi purtată de oricine, indiferent de vârstă, culoarea părului sau a pielii. Există mai multe nuanțe de verde și tot ce trebuie să faci este să le găsești pe acelea care te avantajează și îți pun chipul într-o lumină plăcută. Dacă ai tenul deschis, nuanțele de verde care ți se potrivesc sunt cele mai intense. În schimb, dacă ai nuanța pielii ceva mai închisă, atunci optează pentru un verde mai șters cum este verdele măsliniu.

Într-adevăr, verdele este o culoare care atrage atenția, dar asta nu înseamnă că este greu de purtat. Dacă ai de gând să porți o rochie verde vara aceasta și ești îngrijorată din cauza faptului că nu ști cum să o asortezi și ce machiaj să porți, noi îți venim în ajutor. Mai jos, am prezentat câteva idei de machiaj potrivite atunci când porți o ținută verde. Te invit să citești în continuare pentru a afla despre ce este vorba!

  • Machiaj pentru ținuta verde smarald 

Verdele smarald este o culoare atât de prețioasă și elegantă. În ceea ce privește bijuteriile, cele aurii vor arăta minunat. Trecând la machiaj, lucrurile sunt destul de simple. Pentru o ținută verde smarald, cel mai bine va arăta un ruj vișiniu. Iar în ceea ce privește machiajul ochilor, nuanțele de auriu sunt cele mai potrivite. La fel de bine se încadrează în acest peisaj și iluminatorul auriu.

  • Machiaj pentru ținuta verde măsliniu

Dacă ai părul blond sau roșcat, această culoare îți vine de minune și îți complimentează nuanța tenului. Un look bronzat este cel mai indicat în acest caz. Nu te feri să folosești un bronzer pentru a încălzi frumos nuanța tenului, asta în cazul în care pielea ta nu este deja bronzată. În ceea ce privește buzele, îți recomandăm să folosești un ruj nude. Și machiajul din zona ochilor ar trebui să fie în același ton, fără culori intense. Fardurile nude sunt cele mai potrivite în acestă situație sau poți opta pentru clasicele codițe de tuș. Pentru a adăuga un plus de strălucire machiajului tău, aplică un iluminator cu particule aurii.

Privește imaginile de mai jos pentru mai multă inspirație:

shez-a-bitch: “I just bought like 5 dresses lolllllllllll. All on sale an soooo gorg! Find yours here! ”

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici