Cum să te machiezi dacă porți ochelari

0
473

Machiajul ochilor nu este întotdeauna pus în evidență așa cum ți-ai dori atunci când porți ochelari. Este adevărat că ochelarii de vedere îți dau un aer special și de cele mai multe ori te fac să ai mai multă încredere în tine, dar în cazul în care ești pasionată de make-up și îți place să te machiezi în fiecare zi, probabil ai observat că machiajul ochilor nici nu este întotdeauna vizibil. Acest lucru nu înseamnă că te machiezi în zadar, ci doar că trebuie să ții cont de anumite aspecte. Ochelarii atrag atenția asupra ochilor, așa că ai nevoie de un machiaj pe măsură.

Fără alte comentarii, haide să vedem împreună care sunt lucrurile de care trebuie să ții cont atunci când vrei să te machiezi și porți ochelari:

  • Machiaj simplu pentru ochelari cu rame groase

Atunci când porți ochelari cu rame groase și negre, cel mai bine ar fi să machiezi zona ochilor în nuanțe neutre, iar accentul să fie pus pe ruj sau obraji.

Pinterest↠ nanicruz001

  • Nu uita de anticearcăn și corector

Ochelarii îți vor crea umbre sub ochi, ceea ce înseamnă că îți vor accentua cearcănele sau vor crea un aspect de cearcăne adânci chiar și acolo unde ele nu sunt pronunțate. Aplică întotdeauna corector în colțurile interioare ale ochiului pentru a lumina zona.

mac makeup outlet wholesale only $1.9 now,repin and get it immediately.

  • Nu exagera cu rimelul

Trebuie să știi că genele prea încărcate nu arată bine prin lentile, mai ales acelea care măresc. De asemenea, în cazul în care ai aplicat prea mult rimel pe gene, există riscul să îți murdărești lentilele ochelarilor, lucru destul de neplăcut.

Pinterest: Sofia C.L

  • Nu exagera în conturarea sprâncenelor

Odată cu ochelarii, atenția va fi și asupra sprâncenelor, nu doar a ochilor. Ai nevoie de sprâncene îngrijite, stilizate, dar nu exagerat de conturate. Sprâncenele cu linii perfecte vor arăta inestetic și vor contrasta urât cu ramele ochelarilor, mai ales dacă sunt și foarte închise la culoare.

Makeup master Bobbi Brown shares her expert tips on how to create dramatic makeup looks for glasses.

  • Codițele de tuș vor arăta la fel, cu ochelari sau fără

Dacă ai impresia că oamenii din jur nu vor observa niște codițe de tuș deloc estetice, sigur te înșeli. Codițele de tuș trebuie să arate bine, fie că porți ochelari sau nu. Ochelarii nu ascund liniile de tuș mult prea groase ori trasate neglijent. Trebuie să ai în vedere că atunci când porți ochelari, privirea oamenilor este atrasă în zona ochilor.

via makeupbyalaha instagram

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici