Descoperă cum să porți pantofii cu baretă pentru a avea o ținută cu stil

0
595

Pantofii cu baretă sunt unii dintre cei mai eleganți și mai senzuali pantofi pe care îi poate alege o femeie. Aceștia vin de obicei cu un toc, mai mare sau mai mic, dar există și modele fără toc. Pantofii cu baretă sunt un must al acestei veri, așa că sigur vei avea nevoie de câteva informații cu privire la modul în care trebuie purtați acești pantofi.

În rândurile de mai jos vei găsi câteva reguli legate de purtarea pantofilor cu baretă. La prima vedere, ai putea spune că este foarte simplu să compui o ținută la care să porți pantofii cu baretă, dar, în realitate, lucrurile nu sunt deloc așa.

Prin urmare, haide să vedem împreună ce trebuie urmărit și ce este de evitat atunci când alegem să purtăm pantofii cu baretă:

  • Pantofii cu baretă pot tăia din înalțime

Trebuie să ai grijă la acest aspect atunci când alegi o perche de pantofi cu baretă. Fie că vorbim despre o pereche de pantofi eleganți, fie că ne referim la o pereche de espadrile comode, este necesar să acordăm o atenție suplimentară întregii ținute. Poartă pantofii cu baretă alături de o salopetă, o rochie, o fustă sau o pereche de pantaloni cu talia înaltă. De asemenea, la fel de potrivite pentru acești pantofi vor fi și hainele realizate din materiale fluide și cele cu dungi verticale. Știm cu toții că dungile orizontale alungesc silueta, la fel ș hainele cu talie înaltă sau cele din materiale fluide.

Blonde Woman Wearing AQUA Black White Stripe Maxi Dress Circle Straw Basket Handbag Black Ankle Strap Heeled Sandals Fashion Jackson Dallas Blogger Fashion Blogger Street Style

  • Dacă alegi pantofi cu baretă, optează pentru un model cu toc

Așa cum am precizat mai sus, bareta pantofilor poate tăia din lungimea piciorului. Pentru a reduce acest efect, poartă pantofi cu toc. Pe lângă faptul că aceștia  îți vor adăuga câțiva centimetri în înalțime, vor crea și iluzia de picior mai subțire. Mai mult decât atât, pantofii cu toc și baretă sunt extrem de feminini și adaugă un mare plus de eleganță ținutei tale.

White Lace Crochet Slip Dress Denim Jacket Red Heels Cult Gaia Basket Bag Dupe Aria Red Strap Heel Sandals Blogger Outfit

  • Pantofii cu baretă nu se poartă cu blugi conici!

Aceasta este una dintre cele mai frecvente greșeli pe care le întâlnim la femeile din jurul nostru. Este în regulă să porți pantofi cu blugi conici, dar nu opta pentru un model cu baretă, mai ales dacă nu ești o persoană înaltă. În cazul în care vrei neapărat să porți blugi, alege un model care să nu fie strâns pe picioare în partea de jos. Cele mai fericite combinații sunt cele formate din pantofi cu baretă si pantaloni evazați. Având în vedere că temperaturile sunt din ce în ce mai ridicate, o pereche de pantaloni culottes ar merge de minune alături de o pereche de pantofi cu baretă și un top lejer.

ZILEY PLEATED CULOTTE TROUSERS

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici