Ce bijuterii să porți dacă ești născută în luna decembrie

0
180

Există trei pietre norocoase pentru cei născuți în decembrie: tanzanit, zircon și turcoaz.
Tanzanitul este numit după statul est-african din Tanzania, unde a fost  găsit. Zircon vine din cuvintele arabe „zar” și „gun”, ceea ce înseamnă „aur” și „culoare”. Turcoazul înseamnă „piatră turcească” în franceză, deoarece s-a crezut că a fost găsit în Turcia.

Care este culoarea pietrelor norocoase pentru cei născuți în luna decembrie?
Toate cele trei pietre norocoase din decembrie pot fi găsite în alte culori decât albastru, dar tema comună este culoarea lor albastră radiantă.

Tanzanitul  poate fi găsit într-o gamă largă de purpuriu și albastru. Este adesea tratat termic pentru a maximiza bogăția culorii naturale din piatră. Cele mai scumpe pietre tanzanite sunt în mod obișnuit într-oo culoare violet-albastră.

Zirconul poate fi găsit într-o gamă largă de culori. Zirconul albastru este în cerere mai mare decât celelalte culori și este cel mai adesea tratat termic pentru a crea tonul albastru profund pe care îl poartă.

Turcoaz  are o nuanță verde-albastră, dar poate fi găsită și în tonuri de albastru deschis.

Bavna Jewelry Paraiba 2Toumaline,raras- diamond#Rings  #chics# richs.

Unde poate fi găsite pietrele norocoase pentru cei născuți în decembrie?
Tanzanitul a fost descoperit în anii 1960 în Tanzania, singurul loc unde a fost găsit.

Zircon, a doua din cele trei pietre pentru luna decembrie, este un mineral natural format din silicat de zirconiu. Odată a fost folosit pentru a imita diamante în starea lor incoloră. Acum se găsește și în culori cum ar fi roșu, albastru, galben, portocaliu și verde.

Turcoazul poate fi găsit în Statele Unite, Iran, Sinai și Egipt. A fost prima dată purtată de vechii egipteni și este, de asemenea, cunoscută ca bijuteria națională a Tibetului.

Vintage Blue Zircon and Diamond Ring in Platinum, c. 1925 from vsterling on Ruby Lane

Care sunt puterile vindecătoare ale acestor pietre?
Tanzanitul ajută la ameliorarea stresului și la scăderea tensiunii arteriale crescute. Scopul său este de a atenua depresia, anxietatea, teama sau îngrijorarea. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat pentru a ajuta la creșterea fertilității la femei.

Zirconul se crede că vindecă astmul și alergiile, problemele legate de vezica biliară și ficatul și promovează bunul simț.

Turcoazul este cunoscut pentru a ușura tensiunile mentale și pentru a vă relaxa mintea.

Early New Mexican Navajo sterling silver and turquoise ring. Shank is hand-pulled wire. Size: 7; Weight,19.5 grams. Measures: 2.25" L x 0.75" W Great condition.

Cum se îngrijesc bijuteriile care au astfel de pietre?
Bijuteriile cu tanzanite trebuie curățate numai cu apă caldă și cu săpun. Ar trebui să fie ținute departe de substanțe chimice și schimbări extreme de temperatură.

Culoarea bijuteriilor din zircon poate fi afectată de căldură sau de lumină intensă.

Bijuteriile din turcoaz trebuie purtate cu grijă deosebită, deoarece pot fi deteriorate de la uleiurile pentru piele, cosmetice și substanțe chimice. Turcoazul se dizolvă când vine în contact cu substanțele chimice, iar expunerea la căldură poate duce la deteriorarea suprafeței.

Fiecare dintre pietrele de mai sus trebuie curățate cu apă caldă și săpun.

The tanzanite pendant in 18K white gold natural diamonds around Stone specification: 17.2*13.8 Tanzanite weight: 20.6 carats

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici