Evită aceste greșeli dacă vrei să ai o ținută de bun gust

0
307

Sigur ți se întâmplă și ție să vezi pe stradă diferite femei care te impresionează cu ținuta lor și să le admiri pentru hainele pe care le poartă. Ar trebui să știi că pentru a avea o ținută de bun gust nu este nevoie să investești o grămadă de bani în haine, ci, mai degrabă, să faci câteva alegeri corecte. O ținută cu stil presupune un aspect îngrijit, înainte de toate. Asigură-te că hainele tale sunt călcate și spălate ori de câte ori dorești să le îmbraci. De asemenea, ținuta cu stil înseamnă asortarea corectă a pieselor vestimentare. Pentru a te asigura că nu faci greșeli atunci când îți alegi ținutele, te invit să citești în continuare acest articol!

Mici greșeli care îți distrug o ținută

  • Nu îți calci hainele

Acest lucru poate părea neînsemnat, dar aspectul îngrijit al hainelor valorează foarte mult. Există situații în care ne trezim prea târziu și nu mai avem timp să ne călcăm hainele, tocmai de aceea îți recomand să îți pregătești seara ținuta pentru a doua zi. În acest fel te asiguri că hainele tale vor arăta bine în momentul în care le vei îmbrăca. Hainele necălcate îți pot distruge întregul aspect.

casual style perfection top + rips + bag1 #omgoutfitideas #outfits #casual

  •  Încarci ținuta cu prea multe accesorii

Este adevărat că accesoriile sunt sarea și piperul dintr-o ținută, dar ai grijă să nu exagerezi. Un look încărcat nu este o dovadă de bun gust. Dacă porți un colier statement, optează pentru cercei micuți. Dacă porți brățări masive, renunță la inele, măcar la acea mână.

#spring #outfits  Loving This Soft Blush Top For Spring And It's Only $45!

  • Combini haine nepotrivite

În cazul în care alegi să porți o pereche de pantaloni largi, atunci ar trebui să completezi ținuta cu un top a cărui croială să fie pe corp. Aceeași regulă se aplică și în cazul unor blugi skinny, unde s-ar potrivi o cămașă largă, o bluză oversize și alte lucruri de acest tip.

Camisa blanca, la más versátilCasual Street Style

  • Încerci să asortezi fiecare piesă din ținută

Dacă și tu ai acest obicei, atunci ar trebui să scapi de el. Geanta nu se mai asortează cu pantofii în mod obligatoriu. O ținută cu stil se poate obține foarte ușor purtând haine monocrome, la care să accesorizăm o geantă colorată sau o pereche de pantofi care să fie în centrul atenției.

pantalon vaquero - camiseta en blanco & blazer en rojo - borgoña

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici