Fenty Beauty se lansează și în România

0
449

Pentru acelea dintre voi care nu ați auzit până în acest moment de Fenty Beauty trebuie să știți că acestea sunt produse de makeup lansate de celebra Rihanna. În afară, toată lumea este înnebunită după ele. Pentru pasionatele de machiaj, cu siguranță știți excat ce reprezintă Fenty Beauty. Indiferent de tabăra în care vă aflați, avem o veste bună pentru voi: produsele Fenty Beauty se lansează și în România! Acestea au apărut inițial anul trecut în America, iar de atunci, tot Internetul a luat-o razna. Ei bine, din 6 septembrie, când vor fi lanasate în Sephora, vă puteți spune și voi părerea cu privire la aceste produse, dacă ele merită sau nu această faimă. Până atunci, vă invit să le vedeți mai jos și să vă faceți o idee despre ele. Iată care sunt acestea:

  •  Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation

Acesta este un fond de ten foarte variat, are 40 de nuanțe, este matifiant, se potrivește tuturor tipurilor de ten, iar gradul său de acoperire crește odată ce aplici mai multe straturi de produs.  Formula sa fără ulei este realizată cu o tehnologie adaptată la climă care o face rezistentă la umiditate, la transpirație și nu va acoperii porii, astfel încât oriunde vă aflați, va funcționa mununat pe piele. Are o textură ușoară, luminată și aerată, fără să arate ca o mască pe ten.

FENTY BEAUTY BY RIHANNAさんはInstagramを利用しています:「40 shades, take your pick! | #PROFILTR Foundation」

  • Stunna Lip Paint

În viață trebuie să îți asumi riscuri, dar purtarea rujului roșu nu ar trebui să fie una dintre ele. Stunna Lip Paint are o culoare intensă și rezistentă. Este un roșu perfect, despre care Rihanna crede că arată incredibil pe toată lumea.

  • Match Stix

Faceți cunoștință cu batoane de machiaj magnetizate, care se împart în două categorii: unele sunt pentru iluminare, iar altele pentru conturare, în fucție de ce aveți nevoie. Matte Skinsticks ascunde, corectează și conturează. Shimmer Skinsticks evidențiază, iluminează și accentuează.

Cu Match Stix MATTE Skinsticks, ascundeți, corectați și conturați cu 20 de nuanțe potrivite pentru toate nuanțele de piele.

  • Killawatt Freestyle Highlighter

Poți folosi acest iluminator duo pe orice parte a feței tale; ochii, obrajii, nas, claviculă. Poți să îl folosești chiar și pe claviculă. Este pur și simplu minunat! Și el este disponibil în mai multe nuanțe.

  • Pro Filt’r Instant Retouch Primer

Pentru Rihanna, crearea unei baze perfect mată este cea mai importantă parte a oricărui machiaj – și primul pas spre Fenty Face. Hidratează și menține machiajul intact mai mult timp, ce altceva să îți dorești…

  • Pensule și bureței de machiaj Fenty

Acesorii fără de care un machiaj nu ar putea fi realizat, pensulele și burețeii de machiaj nu aveau cum să lipsească din colecția Fenty Beauty.

 

Produsele Fenty Beauty vor fi disponibile în curând și în România

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici