Fonduri de ten renumite pentru tenul uscat

0
368

Să găsești fondul de ten potrivit pentru un ten uscat nu este întotdeauna cel mai simplu lucru de făcut. Tocmai de aceea ne-am gândit să îți venim în ajutor. Am testat mai multe fonduri de ten destinate tenului uscat, de la acoperire mică până la acoperire mare și am făcut o listă a celor mai bune alegeri în ceea ce privește fondul de ten pentru tenul uscat. Iată care sunt acestea:

  • Bourjois Healthy Mix Foundation

Acesta este un fond de ten accesibil tuturor din punct de vedere al prețului. Se aseamănă foarte bine cu fondul de ten de la Shiseido, este hidratant și are un finiș lucios. Conține vitaminele C, E și B5, care sunt menite să ofere acel efect de anti-îmbătrânire. Ceea ce înseamnă că atunci când te simți super obosită, nu vei arăta deloc așa dacă aplici acest fond de ten.

 

Best Foundation for dry skin - We review the top-rated foundations 

  • EX1

Acest fond de ten este o alegere excelentă pentru acelea dintre voi care aveți un ten uscat și vă doriți ca fondul de ten să reziste cât mai mult timp. Fondurile de ten EX1 au fost inițial create pentru persoanele cu tenul măsliniu și închis, dar acum au apărut și alte nuanțe mai dechise, potrivite pentru femeile cu un ten palid. Majoritatea au subton auriu și sunt perfecte dacă vrei să obții un ten cald, ca și cum ar fi bronzat.

Se spune că Britney Spears folosește acest fond de ten atunci când este pe scenă, iar dacă ei îi place, sigur are un motiv întemeiat.

Best Foundation for dry skin - We review the top-rated foundations

  • NARS All Day Luminous Weightless Foundation

Acest produs este o alegere excelentă atunci când vă doriți un grad mare de acoperire. Spre uimirea tuturor, el este un fond de ten mat care se potrivește perfect tenului uscat. Majoritatea fondurilor de ten sunt create special pentru a usca uleiurile de pe ten și conțin pigmenți de pudră care ajută la acest lucru. Ei bine, acest fond de ten este excepția. Acoperă toate imperfecțiunile tenului, dar are o formulă ușoară, bazată pe apă. Se blenduiește foarte bine, fără să usuce pielea.

Best Foundation for dry skin - We review the top-rated foundations 

  • MAC Face & Body Foundation 

Acesta este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune fonduri de ten din lume. Are un grad mic de acoperire, dar ceea ce îl face atât de special este faptul că poți aplica mai multe straturi de produs fără să obții un aspect neplăcut. Are un finiș satinat și este perfect atunci când vrei un luciu subtil.

Best Foundation for dry skin - We review the top-rated foundations

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici