Greșeli de frumusețe pe care le faci fără să îți dai seama

0
338
  • Nu folosești cremă pentru protecție solară

La prima vedere nu pare un lucru atât de important, dar pe măsură ce trec anii îți vei da seama cum pielea ta începe să îmbătrânescă destul de repede. Acest lucru se întâmplă tocmai din cauza faptului că nu ai acordat atenție protecției solare, iar pielea ta a fost vătămată de razele soarelui. Aplică o cremă cu pretecție solară pe ten, de fiecare dată când ieși din casă. Mai ales acum, când razele soarelui sunt tot mai puternice și avem din ce în ce mai multe zile călduroase, nu există nicio scuză pentru care să nu folosești o astfel de cremă.

  • Nu te demachiezi întotdeauna

Chiar dacă ești extrem de obosită, chiar dacă ai ajuns acasă la o oră destul de înaintată, demachierea înainte de culcare este extrem de importantă. Este dificil să ai un stil de viață sănătos, să faci sport, să bei apă și alte lucruri care îți fac tenul să arate mai bine, dar, cu siguranță, te poți asigura că dormi fără machiaj în fiecare zi. Atunci când dormi machiată, tenul tău este încărcat cu tot felul de impurități care duc la apariția coșurilor, dar și la îmbătrânirea pielii. Așa că data viitoare când ești prea leneșă pentru a te demachia, gândește-te la acest lucru și la cât de rău îi faci pielii tale.

  • Nu bei suficientă apă

În cazul în care nu știai, hidratarea este un factor important atunci când vine vorba despre frumusețea tenului nostru. Pentru a avea o piele fermă, cu acel luciu natural și luminos, trebuie să ne hidratăm corespunzător în fiecare zi. Probabil ați auzit deja că este necesar să consumăm minimum 2 litri de apă sau lichide în fiecare zi. Pe lângă acest lucru, ne putem hidrata pielea și de la exterior, aplicând diferite creme hidratante, în funcție de zonă: buze, față, corp.

Best make up. Amandamajor.com IS A AGENCY REPRESENTED CELEBRITY HAIR STYLIST WORKING in South Florida & ZIONSVILLE, IN. SPECIALIZING IN Hair EXTENTIONS, CORRECTIVE and balayage HAIR COLOR AND HAIRCUTS

  • Te stresezi prea mult

Aceasta este o greșeală pe care multe femei o fac involuntar. Dar dacă ești stresată, corpul tău este afectat. Pielea ta nu mai arată la fel de bine, cearcănele tale sunt mult mai proeminente, părul începe să își cadă etc. Pentru a evita ca aceste efecte negative să apară, încearcă să duci o viață mai plăcută din punct de vedere psihic. Privește întotdeauna partea bună a lucrurilor și ia o mică pauză atunci când totul pare să meargă greșit.

14.Mittellange Frisur

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici