Haine care nu se vor demoda niciodată

0
418

Din dorința de a fi mereu în pas cu moda avem tendința de a cumpăra haine pe care nu le vom purta mai mult de un sezon sau poate chiar mai puțin. Tocmai de aceea, este important să învățăm să ne stăpânim atunci când intrăm în febra cumpărăturilor.

De asemenea, la fel de important este să învățăm să cumpărăm numai haine potrivite, asta însemnând să alegem acele piese care nu se vor demoda odată cu trecerea anilor și pe care le putem purta într-o mulțime de ocazii.

Există anumite obiecte vestimentare considerate ”clasice” și ele nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei. Citește mai jos și descoperă care sunt acestea!

  • Rochia neagră

Ai auzit de ”little black dress”? Ei bine, o rochie neagră, elegantă și cu un model simplu nu trebuie să îți lipsească din garderobă sub nicio formă. O astfel de rochie este foarte versatilă și poate fi salvarea ta atunci când ai nevoie de o ținută elegantă, dar nu prea sofisticată.

#fall #trending #outfits | Little Black Dress

  • Blugii simpli

Blugii sunt mereu la modă, chiar dacă apar tot felul de croieli și modele de la un sezon la altul. Secretul pentru a nu cumpăra acum o pereche de blugi care să se demodeze în scurt timp este modelul acestora. Optează pentru o pereche de blugi cu un model simplu, fără prea multe artificii (rupturi, decolorări, capse, surplus de material etc.).

El corte del jean

  • Cămașa albă

Un astfel de obiect vestimentar este la fel de esențial precum rochia neagră. Cămașa albă poate fi purtată la o ieșire în oraș alături de o pereche de blugi, la serviciu alături de o pereche de pantaloni, la o întâlnire mai formală alături de o fustă și exemplele mai pot continua. Alege o cămașă dintr-un material bun și un croi simplu. S-ar putea ca un model cu volănașe să fie demodat peste ceva timp, chiar dacă, acum, volanele sunt un trend iubit de foarte multe femei.

Про королеву модного минимализма блогера Sara Crampton мы уже писали – девушка вдохновляет сотни тысяч своих подписчиков на чистые и простые образы, которые легко вписать в ежедневную городскую реальность. Белая рубашка часто появляется в образах блогера, и этот предмет базового гардероба Сара умеет носить в самых разных комбинациях. Безусловно, пишет девушка, есть модели которые актуальны...

  • Tricoul alb

Asemeni unei cămăși albe, tricoul este acea piesă din garderoba ta în care merită cu adevărat să investești. Și el poate fi purtat într-o mulțime de situații, atât în ținute lejere, sport, cât și în ținute casual sau mai elegante.

Filigrane Ketten kommen auf einem weißen Shirt gut zur Geltung

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici