Haine moderne, dar nepotrivite pentru femeile plinuțe

0
358

Chiar dacă nu ai corpul ideal și te confrunți cu două-trei kilograme în plus, asta nu înseamnă că ai parte de o tragedie. Trebuie doar să ai mai multă grijă atunci când alegi ce haine vei purta pentru ca, în final, acestea să te avantajeze. Probează întotdeauna înainte de a cumpăra ceva și evită următoarele piese vestimentare care tind să adauge volum:

  • Hainele cu franjuri

Astfel de piese vestimentare sunt foarte interesante atunci când le privești și, cu siguranță, adaugă un aer special ținutei. Din păcate, franjurile adaugă volum, chiar și acolo unde nu este necesar. Evită hainele cu franjuri și optează, în schimb, pentru cele cu dantelă. Aceasta poate fi un detaliu de mare impact care transformă o haină simplă într-una specială.

#Dressy #Woman Shoes Sexy Fashion Shoes

  • Culorile pastelate

Hainele în nuanțe pastel sunt atât de feminine și gingașe că nu ai cum să te abții să le cumperi. Însă, oricât de drăgălașe ar fi ele, trebuie să ai mare grijă pentru că majoritatea te fac să pari mai plinuță. Privește-te bine în oglindă înainte de a le cumpăra și vezi dacă într-adevăr îți pun silueta în valoare. Nu trebuie să faci o obsesie pentru hainele negre, dar cu toții știm că acestea ascund cel mai bine imperfecțiunile corpului, mai ales în poze.

Product Name:Plus Size Sheer Embroidered Dress, Category:CLEARANCE_ZERO, Price:24.9

  • Tocurile foarte subțiri

Majoritatea femeilor plinuțe au și picioarele destul de groase. În acest caz, este absolut necesar un toc destul de gros cât să ofere stabilitate și siguranță piciorului. Cea mai proastă alegere pe care o poți face atunci când ai un corp voluminos sunt pantofii cu toc kitten.

  • Bluzele asimetrice

O astfel de piesă vestimentare poate fi potrivită atunci când ai un corp zvelt, dar în niciun caz dacă ai o siluetă voluminoasă. Este adevărat că aceste piese vestimentare sunt foarte cool, dar trebuie să te ferești de ele pentru a arăta bine în propriul corp.

Plus Size Chambray Button-Down Shirt

  • Pantalonii trei sferturi

Astfel de pantaloni care îți dezvelesc glezna nu sunt cea mai bună alegere atunci când ai niște picioare groase și scurte. Pantalonii cu această lungime nu fac altceva decât să dea impresia de picioare mai scurte și să accentueze volumul lor.

Plus Size Skinny Cropped Jeans - Plus Size Fashion for Women #plussize #plussize#plussizeoutfits #plussize#curvyoutfits

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici