Haine pe care să nu le mai porți după 25 de ani

0
317

Se spune că moda nu ține cont de vârstă, dar adevărul este că trebuie să ținem cont de anumite reguli pentru a nu arăta penibil și ridicol atunci când ieșim din casă. Trebuie să fim realiste și să acceptăm faptul că anumite haine nu se mai potrivesc vârstei noastre, oricât de bine ar arăta corpul nostru. Este esențial să ne adaptăm ținutele și în funcție de vârstă așa că te invit să descoperi mai jos ce haine ar trebui să eviți dacă ai peste 25 de ani:

  • Pantalonii extrem de scurți

Dacă îți plăcea să fii o domnișoară sexy și să atragi privirile băieților din jurul tău purtând pantaloni care abia îți acoperau fundul, acum ar trebui să renunți complet la ei. După 25 de ani ar trebui să fii o femeie în toată firea, independentă și serioasă. Pantalonii foarte scurți sunt vulgari și nepotriviți unei astfel de femei. Chiar dacă picioarele tale arată impecabil, există și alte haine care te vor ajuta să le pui în evidență frumusețea.

  • Hainele cu prea mult sclipici

O femeie stilată știe că hainele cu prea mult sclipici sunt puerile și nepotrivite într-o ținută de bun gust. Dacă vrei o rochie de petrecere, optează pentru una cu paiete. Aceasta va fi o alternativă mult mai bună și mai potrivită vârstei tale.

love the dress, love her.

  • Fusta mini

Și în acest caz se aplică aceeași regulă ca cea a pantalonilor scurți. După 25 de ani nu mai ești considerată o puștoaică, iar fusta mini nu mai arată la fel de bine cum arăta acum câțiva ani. În schimb, fustele până deasupra genunchiului sau cele midi  te vor ajuta să obții outfit-uri stilate și de bun gust, specifice unei femei de 25 de ani.

Stripe midi skirt + white tee

  • Tricourile cu imprimeuri sau cu mesaje

Cu toții avem astfel de tricouri în garderoba noastră. Sunt confortabile și ușor de purtat, dar locul lor trebuie să rămână în casă odată ce ai trecut de 25 de ani. În cazul în care vrei ceva la fel de lejer poți opta pentru tricouri simple, într-o singură culoare. Acestea pot fi purtate cu orice, de la ținute sport până la ținute care includ și un sacou sau o fustă.

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici