Iată care sunt noile trenduri în ceea ce privește rochiile de seară

0
318

Orice femei are nevoie la un moment dat de o rochie de seară, astfel că acestă piesă vestimentară nu trebuie să îți lipsească din garderobă. În ceea ce privește rochia de seară, tendințele din ultima vreme merg pe broderii, dantele, flori, țesături rafinate, dar toate acestea pe un model minimalist de rochie. Principala tresătură a acestor rochii este luxul. Sunt acceptate și trena, decolteul adânc și spatele gol, dar mai ales umerii descoperiți. În ceea ce privește culorile, negrul este alegerea principală, dar și colurile precum roșul și albastrul sunt în trend. Dacă v-am stârnit interesul, vă invit să descoperiți mai jos cum arată rochiile de seară din ultimele tendințe:

  • Rochia clasică

O rochie clasică nu se demodează niciodată și este evident că nu puteam să o excludem din această listă. Rochia clasică este acea rochie care are un croi simplu, este elegantă, lungă și poate fi purtată în majoritatea situațiilor care cer o rochie de seară. De obicei, aceasta este neagră sau are o culoare obișnuită, ușor de purtat și asortat. Dacă vrei o rochie clasică și modernă totodată, alege o rochie simplă cu umerii sau spatele gol.

  • Rochia din materiale transparente

O altă tendință în ceea ce privește rochiile de seară moderne o reprezintă materialul transparent. Acum se poartă rochiile din dantele, țesături ușoare, șifon și alte materiale de acest gen. Majoritatea designerilor realizează rochii din aceste materiale și acoperă mai mult zonele intime cu diferite flori și aplicații din dantelă.

Queen of the night. Dress the way you feel. Look fabulous. [ Frownies.com ] #beauty

  • Rochia cu mâneci statement

Un alt trend în ceea ce privește rochiile de seară îl reprezintă mânecile deosebite, încărcate și care atrag atenția într-un fel sau altul. Marii designeri au transformat mânecile rochiilor de seară în adevărate opere de artă. Decoruri 3 D, broderii impresionante și tot fel de aplicații se regăsesc pe mânecile rochiilor.

Romantic Tulle & Acetate Satin Deep v-neck Neckline See-through Sheath Evening Dresses With Lace Appliques

  • Rochia cu umeri descoperiți

Atunci când porți o rochie cu umerii goi în mod automat te simți mai senzuală, mai seducătoare, mai specială. Rochia cu umerii goi este atât de sexy, dar și decentă și rafinată în același timp. Dacă ai și umerii subțiri, această rochie nu trebuie să îți lipsească din garderobă sub nicio formă!

colores_pantone_primavera_2017_celebrities_rosa_cuarzo_bella_hadid_1a

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici