Iată ce secrete aveau actrițele de la Hollywood pentru a fi frumoase

0
290

1. Foloseau mascara în loc de tuș.

În trecut nu exista mascara sau tuș în formula de astăzi. În acele vremuri, mascara nu era un produs lichid, ci prăfos într-o oarecare măsură. Partea bună era că îți puteai trasa și codițele cu același produs, doar cu o altă pensulă. Mai mult decât atât, rimelul din acele vremuri nici nu se usca așa cum se usucă rimelul lichid din zilele noastre.

@herhappyhabits eyeliner eye makeup look eyeshadow nude neutrals shimmer photography

2. Aplicau blush pe buze pentru ca rujul să reziste mai bine.

Acest secret provine de la Robert Salvatore, make-up artist de top Max Factor. Trucul este unul old school, dar funcționează foarte bine și în zilele noastre. Blush-ul acționează ca o ancoră pentru ruj și îl menține pe buze foarte multe ore.

wedding makeup pink best photos - wedding makeup - cuteweddingideas.com

3. Foloseau ruj în loc de blush sau bronzer.

Oricine poate face acest lucru, chiar și astăzi. Cel mai important lucru în ceea ce privește aplicarea rujului în obraji în loc de blush este blenduirea necesară obținerii unui look natural. Cu siguranță nu ne dorim să părem niște clovni sau păpuși barbie. Un alt secret în ceea ce privește acest truc este ca aplicarea rujului să se facă pe buze, iar apoi, cu degetul tapotăm buzele și aplicăm și pe obraji. În felul acesta nu riscăm să aplicăm prea mult ruj dintr-o singură mișcare și să fie mult prea greu de întins.

Blush ideas: 90s inspired nude

4. Aplicau fardul cu ochii deschiși.

Un alt truc preluat de la Salvatore este ca machiajul să fie aplicat așa cum se vede cu ochii deschiși. În vremurile noastre avem obiceiul să închidem ochii atunci când aplicăm fardurile de pleoape sau linia de tuș. Muncim destul de mult pentru a crea o linie perfectă, pentru ca atunci când deschidem ochii această să dispară.

Natural Eyeshadow | Colorful Eyeshadow Tutorials For Beginners

5. Își desenau diferite puncte pe față pentru a distrage privirea de la o zonă problematică.

Faimoasa Marilyn Monroe era cunoscută pentru un astfel de truc. În vremurile ei de glorie nu existau tot felul de produse care te ajută să îți modifici înfățișarea într-un anumit fel. Secretul ei din vremurile acelea era mult mai sigur și mai sănătos, astfel că îl putem folosi și noi astăzi. Ne putem desena diferite alunițe și puncte pe față cu un tuș rezistent la apă, de exemplu.

THE REDHAIR WONDERLAND(@fireheads) - Instagram photos and videos | WEBSTAGRAM

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici