Iată cum poți transforma blugii vechi într-o pereche nouă și modernă

0
378

Dacă și tu ești genul de persoană care păstrează prin dulap haine mai vechi pe care nu vrei să le arunci, dar nici nu le mai îmbraci, acest articol este pentru tine!

Îți poți transforma hainele vechi în unele noi și moderne numai în câteva minute. Trebuie doar să ai curaj și puțină inspirație, iar aici te ajutăm noi. Ai nevoie de o foarfecă, o pensetă sau o scobitoare și o pereche de blugi pe care nu îi mai porți. Poți modifica atât lungimea acestora, cât și aspectul lor.

Descoperă mai jos câteva trucuri de reînoire a blugilor vechi. Când vei vedea cât de simplu este, sigur te vei apuca de treabă. Prin urmare, iată despre ce este vorba:

  • Blugi fătă tiv

Blugii fără tiv sau cu aspect uzat în partea de jos sunt în tendințe deja de ceva vreme. Dacă nu ți-ai achiziționat o pereche de blugi fără tiv până acum, ai putea să transformi o pereche mai veche. Îmbracă blugii vechi și măsoară cât ai vrea să tai din lungimea lor. Nu uita să iei în considerare și faptul că ai putea scoate niște franjuri în loc de tiv, așa că ai grijă să nu tai prea mult din prima. Aspectul final al părții de jos a blugilor rămâne la alegerea ta. Așa cum am spus, îi poți lăsa fără tiv după ce ai tăiat materialul în exces sau poți scoate niște franjuri cu ajutorul pensetei sau scobitorii.

black blouse, high-waisted cropped jeans, and white sneakers

  • Blugi cu rupturi în genunchi

Dacă ai niște blugi care sunt drepți ori puțin mai largi pe picioare, atunci ai putea apela la acest truc pentru a-i transforma într-un model fashion. Decupează câte un pătrat în dreptul genunchilor. Pentru mai mult efect, poți chiar să scoți câteva franjuri pe marginea decupajului.

  • Blugii cu tiv asimetric

Un alt truc prin care poți transforma blugii vechi ține tot de lungimea și tivul acestora. Nu se mai poartă de mult blugii mult prea lungi și adunați deasupra încălțărilor. Dacă ai blugi prea lungi tot ce trebuie să faci este să îi tai. Nici măcar nu trebuie să obții linii drepte și uniforme pentru că acum se poartă blugii cu tiv asimetric.

3x1 NYC W3 Higher Ground Cropped Jeans

 

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici