La modă sunt perucile !

0
597

Ești blondă și îți dorești să fii bunetă? Ești brunetă și îți dorești să fii roșcată ? Dar nu ești sigură ca te va prinde bine noua nuanță? Si defapt parcă nu ai vrea să renunți la culoarea actuală decât pentru maxim o săptămână, însă o asemenea schimbare ți-ar distruge podoaba capilară. Ce poți face ? Te-ai gândit vreodată să porți perucă ?
Uită de perucile pe care le vezi în magazine la preturi de maxim 50 de lei făcute în totalitate din plastic, nu așa vei arăta. Cumpără-ți o perucă din păr natural și vei arăta superb, nimeni nu își va da seama că podoaba capilară nu este a ta. Chiar și tu vei rămâne surprinsă de schimbare și așa îți vei da seama dacă îți place noua culoare pentru a face pasul definitiv.

În România tot mai multe vedete au apelat la peruci pentru a veni cu mici schimbări pentru public, dar și pentru a avea un păr mai bogat, cu volum si mult mai lung. Cele mai căutate sunt meșele pentru breton, pentru că, nu-i așa? Este nevoie de mult curaj pentru a-ți face breton.

De departe cea mai extravagantă vedetă de la noi este Delia, așa că nu este nimic ciudat faptul că ea a ales să poarte peruci verzi sau galben. Ea si-a surprins fanii plăcut si a fost apreciată pentru idee.

Dornică să poaret breton și păr scurt, deși al ei este lung, și Rubi a purtat perucă. Nu si-a schimbat culoarea părului, însă întelegem că foarfeca a speriat-o atât de tare încât a preferat o perucă. Observăm că peruca este una de calitate, astfel că, mulți ar fi putut băga mâna în foc că artista s-a tuns.

 

 

 

 

 

Zâna televiziunii, Andreea Marin a ales să poarte o perucă pentru a vedea cum îi stă cu părul lung și cu breton. Desigur, ea nu a renunțat la culoarea părului care a consacrat-o si o prinde atât de bine.

Foarte des o vedem la televizon purtând perucă și pe Raluca Bădulescu, care poartă o perucă blondă, la fel ca și părul său însă care îi oferă un volum incredibil.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici