Lucruri pe care să nu le mai porți toamna

0
299

De obicei, în prima lună de toamnă purtăm haine de tranziție, iar această trecere de la vară la toamnă este destul de nesuferită uneori pentru că nu mai știm ce este potrivit să purtăm și la ce ar trebui să renunțăm. Avem unele zile în care este foarte cald pentru perioada în care ne aflăm, dar și zile extrem de urâte, cu ploi foarte reci care ne fac să ne gândim la venirea iernii.

Deși avem tendința să credem că odată cu venirea toamnei nu mai avem prea multe bătăi de cap în ceea ce privește realizarea ținutei potrivite, adevărul este cu totul altul. Acum suntem predispuse să purtăm cele mai multe haine nepotivite și să răcim, nu doar să ne confruntăm cu un simplu dezastru estetic.

Pentru a evita ca aceste lucruri să ți se întâmple și ție, te invit să citești în continuare acest articol. Mai jos am adunat câteva obiecte vestimentare pe care ar trebui să le eviți odată cu venirea toamnei. Ele nu vor face altceva decât să îți strice ținuta. În schimb, ai multe alte variante pe care le poți încerca și să mergi la sigur, fără să riști să dai greș atunci când ieși pe stradă.

Prin urmare, iată care sunt lucrurile pe care să nu le mai porți toamna aceasta:

  • Rochia din materiale delicate

În cazul în care nu mergi la o nuntă în această toamnă, rochia confecționată dintr-un material fin precum mătasea (sau orice alte imitații), nu are ce să caute în ținuta ta. Chiar dacă încă e soare afară și îți e dor de zilele de vară, poartă rochii din materiale mai groase, potrivite pentru toamnă. O rochie subțire de vară acoperită cu o geacă groasă și o pereche de ghete nu formează o ținută cu stil și bun gust.

Fall Date Night Outfit..

  • Sandale și papuci

Din nou, chiar dacă afară este soare, trebuie să ai în vedere că ești în septembrie sau octombrie. Papucii și sandalele trebuie să fie deja depozitate într-un undeva și acolo să rămână până la anul. Cel mult, te poți întinde până la o pereche de mocasini, dar acum sunt mult mai potriviți tenișii și ghetele, chiar și în zilele însorite.

Creative director. snapchat: pepamack // Contact: petra@pepamack.com

  • Crop top-urile

Oricât de interesante ar fi aceste topuri, ele nu au ce căuta în garderoba de toamnă a unei femei care se respectă. Dacă simți nevoie de ceva comod, poți purta fără grijă un tricou normal. Acesta va arăta excelent pe sub un sacou sau un trench potrivit toamnei.

RASPUNDE

Te rog adauga comentariul tau
Introdu numele tau aici